Kehabisan stok sajrone sewulan, iki sebabe OPPO Pad Air wis dadi titik panas kanggo pangguna



Jakarta

Wiwit diluncurake tanggal 12 Desember 2023, OPPO ujar manawa OPPO Pad Air entuk tanggapan positif saka pangguna Indonesia. Iki bisa dideleng saka adol OPPO Pad Air sing wis entek wiwit tanggal 18 Januari 2023.

“Kita matur nuwun marang pangguna amarga respon positif marang OPPO Pad Air ing Indonesia. Saiki, piranti OPPO Pad Air wis adol. Piranti kasebut bakal adol kurang luwih sewulan,” ujare Chief Marketing Officer OPPO Indonesia Patrick Owen ing tulisan. pengumuman, Rabu (25/1/2023).

Dheweke ujar, stok piranti OPPO Pad Air uga dipantau entek ing sawetara platform e-commerce kayata MyOPPO lan Shopee. Perkara sing padha kedadeyan ing sawetara dealer OPPO resmi.

“OPPO Pad Air ndadekke pengalaman interkoneksi sing mulus antarane piranti OPPO, iki bakal nggampangake pangguna kanggo njupuk kauntungan saka ekosistem OPPO antarane piranti tablet, smartphone lan piranti IoT. Iki minangka daya tarik utama kanggo pangguna lan nggawe percoyo kita kanggo nggawa pisanan. piranti tablet menyang pasar.” Pangguna Indonesia,” ujare.

Miturut dheweke, ana sawetara faktor sing nyebabake pangguna duwe minat sing dhuwur ing OPPO Pad Air kayata rega nganti kualitas. Ing babagan rega, tablet regane Rp 4 yuta sing dilengkapi stylus pen.

“Panganggo ora perlu kuwatir, OPPO bakal nanggapi kahanan permintaan pasar sing dhuwur lan ing wektu sing padha nanggapi kabutuhan pangguna sing pengin duwe OPPO Pad Air,” ujare.

Kajaba iku, dheweke nerangake manawa OPPO uga adol ekosistem lengkap tablet OPPO Pad Air kayata pena stylus, keyboard cerdas lan tutup cerdas. Iki sing ndadekake OPPO Pad Air dadi pilihan pangguna amarga aksesoris lengkap sing uga kasedhiya. OPPO Pad Air nawakake fitur interkoneksi sing lancar karo piranti smartphone OPPO kanthi fitur sambungan multi-layar ing ngendi pangguna bisa nampilake lan ngoperasikake layar piranti smartphone ing layar tablet OPPO Pad Air.

Dheweke nambahake manawa OPPO Pad Air uga dikempalken kanthi kemampuan kanggo ngenali pen stylus, baterei gedhe 7100mAh, desain tipis lan modern lan ana speaker quad simetris sing nyedhiyakake hiburan sing berkualitas, mula tablet iki disenengi para pangguna. . .

Ora mung masalah kualitas, ujare Patrick sanajan saiki wis entek, sisihane bakal nggawe manawa bakal nambah stok OPPO Pad Air ing Indonesia.

“Ing mangsa cedhak kita bakal nyoba kanggo nambah stock lan adol maneh OPPO Pad Air ing Indonesia. Amarga piranti bakal kasedhiya ing jumlah winates, kedhaftar bakal dijaluk kanggo ndhaftar kapentingan sing luwih dhisik liwat website resmi OPPO Indonesia,” tutup Patrick.

Nonton Video: “OPPO Pad Air | Digawe Kanggo Liyane”


(fhs/ega)



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *