Kemas kini baharu Telegram membawa lebih banyak keseronokan emoji dan banyak peningkatan kualiti hidup


Kemas kini terkini untuk Telegram agak bising, mujurlah, kemas kini baharu tiba hari ini tanpa sebarang masalah dan memberikan pemegang akaun akses kepada lebih banyak maklum balas, bersama-sama dengan emoji yang tidak berkesudahan untuk pelanggan Premium, dan kemas kini UI baharu untuk peranti iOS dan Android Nama pengguna baharu pautan dan banyak lagi.

Mulai hari ini, Telegram akan memberi pengguna akses percuma kepada berpuluh-puluh reaksi, malah beberapa yang sebelum ini hanya tersedia untuk pelanggan Premium. Untuk menampung reaksi baharu, panel interaksi telah dikembangkan dan direka bentuk semula. Reaksi baharu akan tersedia apabila mengadakan perbualan peribadi satu dengan satu atau semasa mengambil bahagian dalam sembang kumpulan. Pengguna Telegram Premium akan mendapat akses kepada emoji tersuai yang tidak berkesudahan dan akan dapat melampirkan sehingga tiga reaksi pada setiap mesej. Mulai sekarang, pengguna Premium juga boleh menambah emoji animasi di sebelah nama mereka. Tetapi, pengguna Premium harus diberi amaran bahawa menggunakan emoji di sebelah nama mereka akan menggantikan Lencana Premium mereka.


Telegram September 2022

Telegram kini akan menggunakan kod log masuk untuk mereka yang kerap log masuk dan keluar daripada perkhidmatan. Kod akan dihantar melalui e-mel atau ia boleh menggunakan pilihan “Log masuk dengan Apple atau Log masuk dengan Google”. Selain itu, perkongsian akaun, kumpulan atau saluran akan menjadi lebih mudah kerana pautan akaun tersuai baharu akan disediakan. Di samping itu, pengguna kini akan dapat mengutamakan muat turun dengan pergi ke tab Muat Turun dalam apl dan menyusun semula mengikut keinginan mereka. Kedua-dua iOS dan Android akan menerima sedikit penggilap apabila ia melibatkan antara muka pengguna, dengan penambahan animasi yang lebih lancar, kerana pengguna Android 13 mendapat kod tematik Telegram terima kasih kepada Material You.

Sudah tentu, jika anda tidak pernah menggunakan Telegram, ia patut dicuba. Aplikasi ini menawarkan set ciri yang hebat, dan ikonnya benar-benar sesuatu untuk ditonton. Aplikasi ini telah dinilai sebagai salah satu yang paling penuh ciri jika dibandingkan dengan pesaing seperti WhatsApp, Signal, Slack, dan lain-lain. Anda boleh memuat turun aplikasi menggunakan pautan di bawah.sumber: telegramSource link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *