Kemas kini Galaxy Watch 5 Oktober dilancarkan kepada model selular


Samsung sedang melancarkan satu lagi kemas kini untuk jam tangan pintar Wear OS terbarunya, tetapi tidak banyak yang baharu. Siri Galaxy Watch 5 mendapat kemas kini Oktober 2022 tetapi hanya pada model terpilih setakat ini.

Galaxy Watch 5 dan Galaxy Watch 5 Pro, kini dikeluarkan, telah memperkenalkan patch keselamatan Oktober 2022 melalui kemas kini jauh. Kemas kini tidak membawa apa-apa lagi yang didedahkan oleh Samsung, hanya dengan menyatakan perubahan:

Kemas kini perisian semasa menyediakan patch keselamatan Android terkini untuk peranti anda.

Terutama, kemas kini ini nampaknya akan dilancarkan ke model selular sekarang, dengan Verizon Wireless menyediakan pemberitahuan kemas kini di tapak webnya. Ini bukan kali pertama dalam ingatan baru-baru ini bahawa Galaxy Watch 5 hanya mendapat kemas kini pada varian Verizonnya, tetapi menarik untuk melihat corak ini diteruskan.

Samsung sepatutnya membawa kemas kini yang sama ini kepada siri Galaxy Watch 5 pada pembekal rangkaian lain serta model Wi-Fi/Bluetooth standard pada masa akan datang. Jam tangan ini masih dalam tampung keselamatan Julai 2022 dan tidak melihat sebarang kemas kini yang ketara dalam beberapa waktu.

Lebih lanjut mengenai Samsung:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *