Kemas kini perisian BMW membawa kaedah pengecasan yang lebih baik dan banyak lagi


BMW telah mengumumkan bahawa ia mengeluarkan beberapa kemas kini perisian baharu untuk lebih 3.8 juta kenderaan di seluruh dunia.

Kemas kini tersedia untuk kenderaan yang menjalankan sistem pengendalian BMW 8 dan akan dikeluarkan tidak lama lagi untuk kenderaan dengan sistem pengendalian BMW 7.

Kemas kini perisian kawalan jauh terkini telah tersedia secara percuma untuk kereta dengan sistem pengendalian BMW 8 sejak minggu lepas. Peningkatan perisian kawalan jauh baharu juga akan disediakan tidak lama lagi untuk kenderaan yang menjalankan sistem pengendalian BMW 7. Oleh itu, penambahbaikan akan disediakan untuk sejumlah kira-kira 3.8 juta kenderaan di udara. Sejak 2019, Kumpulan BMW telah dapat mengubah suai dari jauh setiap baris kod pengaturcaraan dalam perisian kereta, menjadikannya salah satu pengeluar pertama di dunia yang menawarkan fungsi yang lebih menarik daripada hanya kemas kini peta navigasi. Tempoh proses pemasangan juga mentakrifkan ihsan standard seni bina perisian yang telah ditambah baik secara berperingkat sejak 15 tahun yang lalu, membolehkan BMW memasang perisian pada semua unit kawalan dalam rangkaian onboard kenderaan dalam masa kira-kira 20 minit. Peningkatan percuma termasuk penambahbaikan dan penambahan pada infotainmen, sistem pemanduan, sistem pemanduan, bantuan pemandu, keselesaan dan ciri keselamatan.

Anda boleh mengetahui butiran lanjut tentang kemas kini perisian BMW baharu di laman web BMW di pautan di bawah.

Sumber BMW

Difailkan di bawah: Berita Auto
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *