Keperluan Sistem Spider-Man Miles Morales: Cara Mendapatkan Grafik PS5 yang Lebih Baik pada PC


Penyelidikan PlayStation ke dalam wilayah PC diteruskan bulan depan dengan keluaran Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Dan ia boleh berbunyi lebih baik daripada PS5!

Dalam catatan blog hari Khamis, studio permainan utama Sony Insomniac dan pakar pelabuhan Nixxes berjanji bahawa jika anda mempunyai spesifikasi yang betul, anda akan mendapat manfaat daripada pengalaman pengesanan sinar yang lebih baik.

“Permainan ini menampilkan pilihan pantulan pengesanan sinar dengan pelbagai tahap kualiti dan warna pengesanan sinar yang baru ditambah untuk pancaran cahaya luar daripada matahari dan bulan,” kata catatan blog itu. “Ini membolehkan bayang-bayang realistik dengan penggredan semula jadi dalam kelembutan dan meningkatkan kesetiaan visual Marvel New York.”

Ia kelihatan hebat, bukan? Walau bagaimanapun, anda memerlukan perkakasan permainan yang jauh lebih tinggi daripada PS5 untuk mendapatkan tetapan akhir ini.

Sony menguatkuasakan spesifikasi minimum untuk GPU seperti NVIDIA GeForce RTX 3080 atau AMD Radeon RX 6950 XT, CPU Intel Core i7 Generasi ke-12 atau CPU Rizen 9 (Generasi ke-5) dan sekurang-kurangnya 32GB RAM gigabait. Jika anda menandai kotak ini, anda akan menerima purata prestasi 4K @ 60 fps dan akan mempunyai akses kepada pratetap grafik “High Ray Tracing Very High”.

Jika anda tidak terganggu dengan semua barangan pengesanan sinar ini dan hanya mahu bermain permainan yang hebat pada PC atau Steam Deck anda, anda juga bertuah! Spesifikasi minimum Memerlukan NVIDIA GeForce GTX 950 atau setara dengan AMD, Intel Core i3-4160 atau setara AMD dan 8GB RAM.

Anda boleh mendapatkan gambar penuh dalam jadual di bawah:

Keperluan Sistem PC Miles Morales

Pemain juga akan dapat menyesuaikan banyak tetapan grafik, pratetap dan tahap kualiti. “Ini termasuk kualiti tekstur dan penapis, tahap perincian, ketumpatan kesesakan dan trafik, medan pandangan, mod tetingkap, mod skrin penuh, mod tontonan skrin penuh eksklusif dan banyak pilihan lain,” kata Sony.

Port PC akan tersedia di PC (melalui Steam dan Epic) pada 18 November dan menyertai Marvel’s Spider-Man Remastered di platform.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *