Koleksi DND Unik FlipDie


Pemain yang bosan dengan dadu tradisional, menara dadu dan dadu maya mungkin berminat dengan reka bentuk baharu yang unik yang dicipta oleh Tanner Yarrow dalam bentuk FlipDie. Set tujuh keping adalah sempurna untuk menggantikan set dadu dnd anda yang sedia ada dan mengambil bentuk Dadu yang anda gulung seperti syiling. Dilancarkan pada Kickstarter, kempen crowdfunding telah mengumpulkan lebih $365,000 terima kasih kepada lebih 3,000 penyokong dengan baki 29 hari lagi.

Pencipta dadu dnd Reka bentuk menyediakan gulungan rawak pada kelajuan yang sama seperti dadu standard dan setiap satu mempunyai corak yang unik. Ikrar awal pada kadar istimewa kini tersedia untuk projek baharu dari sekitar $25 atau £24 (Mengikut kadar pertukaran semasa).

FlipDie Kickstarter

“Kami mempersembahkan set 7 dadu paling unik yang pernah anda lihat. Selamat tinggal plastik berwarna. Hello awak cantik dan cerah syiling dadu! Syiling dadu yang sangat objektif ini sesuai untuk dimasukkan ke dalam pengetahuan pengembaraan anda atau hanya untuk digunakan sebagai satu set dadu! FlipDie ialah dadu syiling yang mempunyai fungsi yang sama seperti dadu atau mana-mana penjana nombor rawak lain, tetapi bukannya menggoleknya, anda boleh membeleknya seperti syiling!

Dadu DND FlipDie

jika ia adalah Kempen crowdfunding FlipDie Berjaya meningkatkan sasaran ikrar yang diperlukan dan projek itu berjalan dengan lancar, ia dijangka dihantar ke seluruh dunia sekitar Mac 2023. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang projek dadu FlipDie dnd, mainkan video promosi di bawah.

Set pertama kami, ‘Fate Cut’, diperbuat daripada aloi zink yang sangat kuat, mempunyai perincian yang luar biasa, dan mempunyai bahagian dalam yang dimesin untuk memberikan hasil yang adil secara rawak setiap kali. Apabila anda ‘melempar’ dadu FlipDie, bola keluli pepejal berayun kelam-kabut di sekeliling bahagian dalam syiling dadu. Apabila FlipDie diletakkan di atas permukaan yang rata, galas itu meluncur ke bawah salah satu saluran yang landai untuk menampakkan dirinya di sepanjang tepi syiling.”

“Dengan sepintas lalu, anda boleh mendapatkan keputusan sepantas dadu biasa. Galas bola berwarna dan nombor enamel licin yang tersendiri menjadikan pembacaan sepantas dan mudah seperti mana-mana set dadu lain. Setiap syiling dikisar pada toleransi yang tepat +/ – 0.025 mm, membenarkan bearing dengan Dengan bergerak bebas dalam mata wang tanpa halangan.”

Untuk senarai lengkap semua ikrar khas yang tersedia, matlamat lanjutan, mod bonus dan spesifikasi dadu penuh, pergi ke halaman kempen crowdfunding FlipDie rasmi dengan mengklik pautan di bawah.

Sumber: Kickstarter

Difailkan di bawah: Berita Permainan, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *