Komputer Industri Terbenam Cincoze DV-1000


Jika anda berada di pasaran untuk komputer kompak perindustrian baharu untuk projek IoT atau AI anda yang seterusnya, anda mungkin berminat dengan komputer mini Cincoze DV-1000 baharu yang mampu beroperasi dalam persekitaran yang keras. Komputer terbenam dilengkapi dengan komponen gred industri yang mampu menahan suhu dari -40°C hingga 70°C. Dengan faktor bentuk kira-kira saiz sekeping kertas A5, PC mini menampilkan spesifikasi industri seperti EMC dan US Military Standard (MIL-STD-810G).

Ciri-ciri PC Mini Cincoze DV-1000 termasuk pemproses 9/8 Intel Core i7/i5/i3 Generasi Ke-8 (Coffee Lake-R S Series) dan sehingga 32GB memori DDR4 2666MHz. Pilihan storan termasuk dulang 2.5″ SATA HDD/SSD, 2 x slot mSATA, 1 x M.2 Key M 2280 dan NVMe SSD berkelajuan tinggi.

Syncose DV-1000. Pelabuhan

Komputer industri padat

“Dengan perkembangan teknologi IoT dan AI, semakin banyak industri pembuatan memperkenalkan penyelenggaraan ramalan untuk mengumpul data peralatan di tapak. Penyelenggaraan ramalan mengumpul data peralatan mesin dan menggunakan AI dan pembelajaran mesin (ML) untuk menganalisis data, mengelakkan membuat keputusan manual dan mengukuhkan automasi untuk mengurangkan purata Kos, masa henti penyelenggaraan dan peningkatan ketepatan ramalan masa henti mesin.”

“Faktor-faktor ini memanjangkan hayat mesin dan meningkatkan kecekapan, sekali gus meningkatkan keuntungan. Rangkaian produk Pengkomputeran Lasak Cincoze – DIAMOND termasuk PC Kompak Berprestasi Tinggi Siri DV-1000, yang menyepadukan pengkomputeran berprestasi tinggi dan keupayaan pengembangan fleksibel ke dalam badan yang kecil dan padat. Sistem ini boleh memproses sejumlah besar data masa nyata untuk analisis data. Ia adalah sistem muktamad untuk menyampaikan penyelenggaraan pencegahan untuk tapak industri dengan keadaan yang mencabar.”

Spesifikasi Komputer Mini SYNCOS DV-1000

Menyokong pemproses Intel Core i7/i5/i3 atau Pentium/Celeron Gen Ke-9/8 (sehingga 65W)
Saiz kecil (224 x 162 x 64 mm)
– 1 x soket M kunci M.2 2280, pengesanan automatik SSD NVMe/SATA
– 1 x kunci M.2 2230 E untuk Intel® CNVi/Modul Wayarles
– 2 x soket PCIe mini saiz penuh untuk pengembangan unit
– Modul CMI/MEC pilihan untuk pengembangan I/O
– Suhu operasi yang luas: -40°C hingga 70°C
Piawaian Ketenteraan (MIL-STD-810G) Tahan Renjatan dan Getaran
– Diluluskan kepada EMC Rail Standard EN50155 (EN 50121-3-2 sahaja)

Sumber: Cincos

Dikategorikan di bawah: peranti, berita popular
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *