Konsol Permainan Android Razer Edge dengan Pengawal Boleh Cabut, $399


Razer telah melancarkan tablet Razer Edge baharu, yang menjanjikan pengalaman permainan Android dan awan premium semasa dalam perjalanan, dengan pengawal boleh tanggal, semuanya pada harga $399.

Seperti yang pertama kali diperkenalkan oleh Verizon beberapa minggu lalu, Razer ialah peranti permainan Android khusus, lengkap dengan sambungan Verizon 5G untuk membolehkan permainan awan semasa dalam perjalanan. Apa yang syarikat tidak kongsikan, dengan penggunaan sudut kamera pintarnya, ialah Razer Edge sebenarnya bukan “mudah alih” penuh seperti Logitech G Cloud, tetapi ia sebenarnya tablet.

Sedikit seperti Nintendo Switch, anda boleh menanggalkan sepenuhnya konsol yang dipasang di sisi — dirujuk sebagai Razer Kishi V2 Pro, lebih sedikit lagi — untuk menggunakan Razer Edge sebagai tablet ringkas jika anda mahu. Dengan perpustakaan besar apl dan permainan dalam Android dan Google Play, Razer Edge ialah lokasi utama untuk permainan dan penggunaan media sama, dengan atau tanpa konsol.

Sehubungan itu, Razer telah mereka bentuk tablet/peranti mudah alih ini sesuai untuk kedua-dua perkhidmatan permainan awan seperti GeForce Now dan Xbox Game Pass dan untuk permainan mudah alih mewah seperti Apex Legends. Pemain dalam awan akan gembira dengan ketersediaan Razer Edge 5G – eksklusif Verizon – untuk membolehkan permainan berkualiti tinggi di mana sahaja isyarat membenarkan. Di luar kotak, Xbox Game Pass Streaming, GeForce Now dan Steam Link akan diprapasang pada tablet. Malah, Steam Link menyokong penstriman dari PC tempatan anda sehingga 144Hz.

Pemain Android harus menghargai kemunculan Snapdragon G3x Gen 1, cipset permainan Qualcomm yang didedikasikan secara eksklusif untuk Razer Edge. Berbanding dengan Snapdragon 720G – tanpa sebab tertentu – cip Snapdragon G3x Gen 1 mampu “kelajuan 2-3x”, memastikan anda melihat prestasi yang konsisten dan kadar bingkai yang tinggi.

Untuk itu, tidak kira sama ada anda bermain secara tempatan atau dalam awan, Razer Edge mempunyai paparan AMOLED 2400 x 1080 inci 6.8 inci, dengan kadar segar semula 144Hz yang menakjubkan. Dalam permainan dan perkhidmatan yang disokong, permainan anda seharusnya sangat lancar. Menyandarkan skrin berkualiti tinggi ini ialah bateri 5,000mAh, yang Razer katakan akan membuatkan anda bermain selama “berjam-jam”.

Sudah tentu, sebagai peranti Android, adalah penting untuk mengetahui bahawa peranti anda boleh kekal terkini dan selamat. Razer memberitahu kami bahawa Razer Edge 5G akan dilancarkan pada Android 12 dan akan melihat kemas kini tetap untuk kekal mematuhi keperluan Verizon.

Spesifikasi Razer Edge 5G

 • Penyembuh: Platform permainan Snapdragon G3x Gen 1
 • Sistem pengendalian: Android 12
 • Tunjukkan: 6.8″ FHD + 2400 x 1080 AMOLED 144Hz
 • ingatan: 8 GB LPDDR5 RAM
 • bateri: 5000 mAh
 • Penghantaran:
  • Wi-Fi 6E
  • Bluetooth 5.2
  • Verizon 5G, Sub 6 & mmWave
 • Berat:
  • Tablet 263.8 g
  • 400.8g Tablet + Pengawal
 • Suara saya:
  • Pembesar suara dua hala dengan Verizon Adaptive Sound
  • 2 mikrofon digital
 • penyimpanan: 128 GB
 • Dimensi: 259.7 x 84.5 x 10.83 mm

Konsol Kishi V2 Pro itu sendiri merupakan asas kepada reka bentuk Razer Edge. Pengawal adalah berdasarkan Kishi V2 terbaharu, dengan pengubah mikro yang sama pada muka dan butang D-pad, bersama-sama dengan butang boleh atur cara.

Yang penting, Kishi V2 Pro membawa dua ciri baharu kepada Edge – maklum balas haptik Razer HyperSense dan port fon kepala 3.5mm yang mudah, kedua-duanya akan menjadi kunci kepada pengalaman permainan mudah alih yang betul. Razer telah mengesahkan bahawa Kishi V2 Pro pada mulanya hanya akan tersedia sebagai sebahagian daripada Razer Edge, tetapi konsol itu juga akan dijual secara individu pada masa akan datang.

Model Wi-Fi bagi tablet permainan/pelancar mudah alih Razer Edge (AS sahaja) ditetapkan pada Januari 2023, secara eksklusif daripada Razer Store, pada harga $399. Untuk mendapatkan peluang terbaik untuk mendapatkannya, anda boleh membuat deposit yang boleh dikembalikan $5 hari ini.

Sementara itu, Razer Edge 5G akan tersedia secara eksklusif dari Verizon, dengan tarikh keluaran dan harga akan diumumkan. Walau bagaimanapun, Verizon juga sedang bersiap sedia untuk ujian beta terhad Razer Edge 5G dalam masa terdekat, yang mungkin menjadi pertaruhan terbaik anda untuk mendapatkan mudah alih/tablet itu secepat mungkin.

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *