Lagu nyanyian dan tarikh keluaran


Pemain menantikan pelancaran pemain tunggal, aksi orang ketiga dan pengembaraan seram yang akan datang bersorakAnda pasti akan menikmati keluaran treler demo Chant permainan baharu ini. Tawarkan pandangan lagi permainan pengembaraan seram Kumpulan di pulau terpencil adalah tempat berundur rohani.

“Hujung minggu yang damai dengan cepat bertukar menjadi ngeri selepas kolektif terbongkar The Gloom, dimensi psychedelic keganasan yang menyemarakkan tenaga negatif. Berinteraksi dengan pelakon watak yang berulang, rungkai sejarah kompleks pulau itu dan saksikan penemuan yang menakutkan tentang alam semesta. Hanya anda boleh Melawan makhluk, berfikir dengan mangsa yang terselamat, dan membongkar warisan kultus 1970-an untuk membalikkan ritual.”

Tarikh keluaran lagu

Pembangun Brass Token dan penerbit Prime Matter telah menetapkan tarikh keluaran The Chant untuk bulan depan, mengesahkan bahawa ia akan berlangsung pada 3 November 2022. Permainan pengembaraan kini tersedia untuk prapesanan pada PC, PS dan Xbox.

Menikmati dunia yang mampat dan penerokaan, The Chant menggalakkan pemain untuk menavigasi jauh di dalam lokasi yang berbeza untuk menemui sumber dan barang koleksi, sambil menghidupkan masa lalu bekas penduduk pulau yang saling berkaitan ini.

“Video permainan ini menerangkan cara The Chant menggabungkan mekanik kelangsungan hidup, pergerakan dan penerokaan untuk mencipta pengalaman seram kosmik yang berbeza. Sambil kami memandu anda melalui beberapa kawasan berbeza di Pulau Glory, temui cara minda, badan dan sistem roh mempengaruhi kedua-dua momen dan pergerakan dan bagaimana cerita itu terungkap.”

Sumber: Steam

Difailkan di bawah: Berita Permainan, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *