Lampu Suluh Standard 4-dalam-1 Xeter Spark


Xeter Spark ialah lampu suluh pelbagai fungsi baharu yang berkuasa yang menampilkan reka bentuk modular yang membolehkan anda menggunakan sistem pencahayaan unik sebagai lampu suluh, lampu basikal atau lampu depan bergantung sepenuhnya pada keperluan anda. Gantikan unit lampu utama dengan cepat dengan pelbagai unit berbeza bergantung pada keperluan pencahayaan anda.

Setiap unit menawarkan lampiran yang tahan lama dan setiap satu menggunakan sambungan magnet kalis air IP67 dan menampilkan pelarasan fokus boleh laras dan teknologi pemalapan tanpa langkah. Ikrar awal kini tersedia untuk projek kreatif dari sekitar $99 atau £87 (Mengikut kadar pertukaran semasa)Mereka menawarkan diskaun besar-besaran hampir 25% daripada harga runcit akhir, sementara pembiayaan ramai Kickstarter sedang dijalankan.

Exeter Spark

“Bagi penggemar luar, membawa pelbagai lampu adalah menyusahkan. Contohnya, terdapat lampu suluh, lampu depan, lampu basikal, tanglung dan lain-lain. Xeter Spark akan membawa anda untuk menyelamatkan. Spark mempunyai rangkaian pemegang lampu modular yang membolehkan Anda boleh mengendalikan hampir setiap situasi dengan hanya satu set peranti – memberikan ruang tambahan kepada beg anda untuk pergerakan ringan dan intipati aktiviti luar.”

Dengan mengandaikan kempen crowdfunding Xeter Spark telah berjaya meningkatkan sasaran ikrar dan projek itu berjalan dengan lancar, penghantaran ke seluruh dunia dijangka pada April 2023. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai projek Lampu Suluh Xeter Spark, lihat video promosi di bawah.

Lampu suluh standard

“Spark Core ialah peranti terpencil yang boleh menyambung kepada lekap Spark lain dan menjadi bentuk pencahayaan yang berbeza. Reka bentuk yang dipatenkan membolehkan Spark bersambung dengan magnet dan melaraskan secara intuitif. Mudah menghidupkan dan mematikan dengan reka bentuk magnet pada Spark. Bermula dari satu aksesori ke yang seterusnya mengambil masa hanya satu saat Namun, sambungannya cukup kuat untuk mengikatnya bersama-sama untuk kegunaan harian anda.”

Spark menggunakan magnet terkuat yang terdapat di pasaran, iaitu neodymium gred N52. Mampu menghasilkan lebih daripada 400 KJ/m3 tenaga, ia akan melekat pada pemegangnya dengan kukuh semasa penggunaan biasa. Lihat demo di bawah untuk melihat sejauh mana ia stabil.”

Untuk senarai lengkap semua janji projek yang tersedia, objektif lanjutan, media tambahan dan spesifikasi teknikal lampu suluh, pergi ke halaman kempen pembiayaan Xeter Spark rasmi dengan menyemak pautan di bawah.

Sumber: Kickstarter

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *