Lava Blaze Pro dengan tiga kamera belakang dilancarkan di India


Lava hari ini mengumumkan pelancaran Lava Blaze Pro di India. Ia adalah Telefon Pintar 4G dengan Dual SIM (Nano). Ia menampilkan resolusi HD+, nisbah bidang 20:9, kadar penyegaran 90Hz dan skrin IPS 6.5 inci. Telefon pintar ini mempunyai SoC MediaTek Helio G37, 4GB RAM, storan dalaman sehingga 64GB, dan slot kad mikroSD untuk storan tambahan sehingga 256GB. Lava Blaze Pro baharu menampilkan sistem kamera belakang tiga 50MP dengan lampu LED.

Spesifikasi dan Ciri Lava Blaze Pro

Android 12 berjalan pada telefon pintar Lava Blaze Pro Dual SIM (Nano). Ia menampilkan nisbah aspek 20:9, kadar penyegaran 90Hz dan paparan IPS melengkung 2.5D 6.5 inci dengan resolusi HD+ (720 x 1600 piksel). Kamera swafoto terletak dalam celah berbentuk titisan pada skrin. Ia dikuasakan oleh pemproses SoC MediaTek Helio G37 okta-teras, 4GB RAM dan storan sehingga 64GB. Di samping itu, telefon ini mempunyai 3 GB RAM maya, dan kad mikroSD boleh digunakan untuk meningkatkan ruang storan sehingga 256 GB.

Lava Blaze Pro mempunyai susunan tiga kamera belakang 50MP dengan denyar LED sebagai sebahagian daripada optiknya. Ia mempunyai sensor kamera belakang dengan mod makro dan potret. Sistem kamera belakang termasuk Panorama, Night, HDR, Beauty dan mod lain. Susunan kamera membolehkan pengguna mengimbas kod QR. Telefon pintar ini mempunyai kamera swafoto 8MP dengan denyar skrin di hadapan.

Lava Blaze Pro menyokong 4G LTE, Bluetooth v5.0, Wi-Fi, OTG, bicu audio 3.5mm dan GPS sebagai pilihan sambungan. Untuk perlindungan tambahan, peranti ini mempunyai buka kunci muka dan pengimbas cap jari yang dipasang di sisi. Untuk mengecas semula unit bateri 5,00mAh, ia mempunyai sambungan USB Jenis-C.

Harga dan Ketersediaan Lava Blaze Pro India

Versi storan 4GB RAM + 64GB Lava Blaze Pro dijual di India pada harga Rs 10,499. Terdapat juga pilihan storan 32GB. Syarikat itu masih belum mendedahkan kos model asas. Kedai dalam talian rasmi syarikat itu akan membentangkan peranti itu. Ia boleh didapati dalam warna Glass Blue, Glass Green Gold, Glass Green dan Glass Orange. Syarikat itu belum lagi mengumumkan tarikh penjualan Lava Blaze Pro pertama di India.

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *