Lebih Banyak Ciri iOS 16.2 Didedahkan (Video)


Minggu lepas kami mendapat beberapa beta baharu daripada Apple, termasuk iOS 16.2 beta 1 dan iPadOS 16.2 beta 1, dan sebelum ini kami perlu melihat perisian yang sedang beraksi.

Kini kami mempunyai satu lagi video yang memberi kami pandangan tentang beberapa ciri baharu yang datang ke iPhone dengan kemas kini perisian iOS 16.2. Video itu daripada Zollotech dan kami mendapat maklumat lanjut tentang kemas kini baharu ini.

Beberapa ciri baharu yang datang ke iPhone dan iPad dengan keluaran ini ialah apl Freeform baharu yang merupakan apl kerjasama merentas platform baharu.

Apl percuma boleh digunakan untuk melukis, menambah nota, lakaran dan banyak lagi, dan ia berfungsi dengan peranti iPhone, iPad dan Mac. Pada iPad, ia akan menambah sokongan pemaparan luaran untuk Pengurus Peringkat pada model iPad M1 dan M2, serta mempunyai seni bina aplikasi rumah baharu.

Kami mendengar awal hari ini bahawa Apple dijangka mengeluarkan kemas kini perisian iOS 16.2 dan iPadOS 16.2 baharu sekitar pertengahan Disember, dan kami boleh menjangkakan untuk melihat sekumpulan keluaran beta baharu sebelum itu.

Versi beta pertama iOS 16.2 kini tersedia untuk pembangun mencuba dan kami menjangkakan keluaran beta baharu minggu ini juga.

Sumber dan kredit imej: Zollotech

Difailkan Di Bawah: Apple, Apple iPhone
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *