Lihat harga, spesifikasi dan banyak lagi


JioBook, Komputer Riba Sangat Mampu Milik daripada Reliance Jio, akhirnya tersedia untuk semua orang di India. Beberapa hari lalu, di Persidangan Mudah Alih India (IMC) 2022, Jio mempamerkan JioBook kepada pengguna. Bagaimanapun, syarikat itu tidak mendedahkan harga rasminya untuk pengguna runcit. Jika anda ingin melihat imej JioBook, klik di sini. Kini, komputer riba tersedia untuk dibeli oleh semua orang daripada Reliance Digital Store. Tiada pengesahan jika ia akan tersedia di setiap kedai runcit luar talian Reliance Digital atau jika pengguna hanya boleh memesannya dalam talian. Mari kita lihat spesifikasi dan harga JioBook.

Harga JioBook di India

Reliance Jio melancarkan JioBook dengan harga Rs 15,799. MRP peranti itu dinyatakan sebagai Rs 35,605, tetapi ia akan dijual pada harga Rs 15,799. Syarikat itu juga menawarkan diskaun segera sehingga Rs 5,000 dengan kad kredit dan debit daripada bank terkemuka dan transaksi EMI. Tetapi untuk kad yang berbeza, terdapat jumlah diskaun yang berbeza.

Spesifikasi JioBook di India

JioBook

JioBook tersedia dalam satu warna – Jio Blue. Ia datang dengan skrin 11.6 inci dengan sokongan untuk resolusi 1366 x 768 piksel. JioBook dilengkapi dengan pembesar suara stereo dan kamera web 2MP untuk memastikan anda boleh menerima panggilan video. Terdapat satu port HDMI, dan komputer riba akan menyokong sambungan Wi-Fi dan Bluetooth. JioBook juga mempunyai bicu audio 3.5mm tunggal, slot kad mikroSD sehingga 128GB, bateri 5,000mAh dan dilengkapi dengan jaminan satu tahun. Ia mempunyai memori eMMC 32GB. JioBook akan berjalan pada JioOS dan teknologi Jio4G LTE disepadukan untuk menyediakan sambungan yang tiada tandingan.

Penyenaraian produk menunjukkan bahawa baterinya boleh berfungsi sehingga 8 jam + jam. Komputer riba ini dikuasakan oleh CPU okta-teras dan beratnya hanya 1.2kg, yang menjadikannya sangat ringan. Pengguna akan dapat mengakses JioStore dengan komputer riba ini yang mengandungi repositori apl, kandungan dan alatan produktiviti. Perkara lain yang perlu anda ketahui tentang komputer riba ini ialah ia dibuat di India, yang meletakkan misi Atmanirbhar Bharat kerajaan di hadapan mata. Untuk mengaktifkan SIM, pengguna perlu pergi ke kedai Jio terdekat untuk menyelesaikan proses KYC.

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *