Logan Paul nyebutkeun anjeunna tatu serius ligamén dengkul dina cocok WWE


Prestasi Logan Paul anu diaku dina WWE sabtu minggu ieu hargana.

Paul, urut petinju YouTuber anu kiwari mangrupa pegulat profésional, ngumumkeun Sabtu wengi dina média sosial yén anjeunna tore MCL na, meniscus salila pertandingan WWE utama panungtungan na ngalawan Reigns Romawi di Arab Saudi, jigana Jeung ACLs. Iklan nampilkeun poto Paul ngangkat tuur katuhuna sareng katirisan.

Pertandingan éta pikeun Unsputed WWE Universal Championship, sarta sanggeus ampir 25 menit, Reigns meunang. Paul wrote yén anjeunna peupeus tuur na salila tarung, sakumaha tuh lanceukna Jack, urut jangkar YouTube anu ngéléhkeun urut jawara middleweight UFC Anderson Silva dina bout tinju profésional minggu panungtungan.

Paul, 27, ditampi saé dina pertarunganna sareng Raines sabab éta pertandingan gulat profésional katilu na. A move bahaya lumangsung nalika anjeunna ucul kaluar tali luhureun Raines, anu ngagolér dina méja luar ring, bari Paul ieu shooting video kalayan telepon di leungeun kénca na. Paul ngadamel debut WWE na di WrestleMania dina April sareng ditandatanganan ka WWE, tapi sanés aktor full-time.

Dina Juni 2021, Paul Floyd nyanghareupan Mayweather dina pertandingan tinju paméran, anu juarana henteu acan diumumkeun.





Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *