Logo Lego Star Wars The Mandalorian Razor Crest telah didedahkan


Lego telah melancarkan set terbaharu bertema Star Wars, Lego Star Wars The Mandalorian Razor Crest yang didatangkan dengan 6,187 keping.

Lego Star Wars The Mandalorian Razor Crest baharu juga didatangkan dengan satu set patung kecil yang merangkumi kedua-dua Grogu dan The Mandalorian.

Razor Crest ialah pengangkutan peribadi Din Djarin dan siluetnya yang tersendiri dapat dikenali serta-merta. Kini dalam bentuk LEGO, ia menyertai kenderaan lain dalam koleksi LEGO Star Wars UCS, termasuk set Luke Skywalker™ Landspeeder dan set Republic Gunship™.

Cesar Soares, pereka LEGO, mengulas, “Sungguh menakjubkan untuk mereka bentuk logo Cukur Cukur Mandalorian dalam bentuk bata! Saya mahu ia menjadi sangat terperinci supaya semua peminat Star Wars dan LEGO dapat menikmati menemui semua ciri menarik – daripada pembekuan karbon bilik ke Escape Chamber. Saya tahu peminat Star Wars, pembina dan ramai lagi akan suka mencipta semula pengembaraan kegemaran mereka daripada siri luar biasa ini.”

Anda boleh mengetahui butiran lanjut tentang permainan Lego Star Wars baharu The Mandalorian Razor Crest over t Lego di pautan di bawah.

Ia akan berharga £519.99 di UK, €599.99 di Eropah dan £599.99 di Amerika Syarikat, dan akan mula dijual mulai 7 Oktober, dan ahli Lego VIP akan dapat memesannya mulai 3 Oktober.

sumber LEGO

Difailkan di bawah: Berita Alat, Barang Geeky, Mainan
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *