Mainan Haiwan Peliharaan Robot Interaktif


Pemilik haiwan kesayangan yang ingin berinteraksi dari jauh dengan haiwan peliharaan mereka mungkin berminat untuk mendapatkan bentuk bola yang baharu Permainan robot haiwan peliharaan Namakannya dengan sewajarnya Rolebot. Lengkap dengan aplikasi pendamping, anda boleh menonton dan berinteraksi dengan haiwan kesayangan anda dari jauh, membolehkan anda menikmati seketika bermain atau menghiburkan haiwan kesayangan anda sambil berehat dalam keselesaan rumah anda sendiri.

Dilengkapi dengan kamera awan definisi tinggi, penderia termaju dan pemproses berprestasi tinggi, robot pendamping haiwan peliharaan boleh dikawal daripada telefon pintar anda dan tahan terhadap gigitan dan calar. Early Bird Pledges kini tersedia untuk permainan haiwan peliharaan yang menarik dari sekitar $214 atau £178 (Mengikut kadar pertukaran semasa).

“Apabila Rollbot disambungkan ke Wi-Fi, ia membolehkan anda menonton, berinteraksi dan merakam detik-detik paling manis haiwan kesayangan anda dalam masa nyata menggunakan telefon bimbit anda di mana-mana sahaja. Kamera awan HD sudut lebar memberikan anda pandangan yang sempurna untuk semua yang comel. perkara yang anda mungkin terlepas semasa anda tiada, Digabungkan dengan rakaman, foto dan video dengan satu sentuhan butang. Reka bentuk berbentuk bola Rollbot membantu ia pergi ke mana-mana tanpa kekangan persekitaran di kawasan seperti padang rumput, pantai dan kolam lumpur , kerana ia bergerak pada kelajuan tertinggi yang boleh dikawal iaitu 10 km/j.”

permainan robot haiwan peliharaan

Dengan mengandaikan kempen pembiayaan Rollbot telah berjaya meningkatkan sasaran ikrar dan menyelesaikan projek dengan lancar, penghantaran ke seluruh dunia dijangka sekitar November 2022. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang projek Rollbot Pet Companion, mainkan video promosi di bawah.

“Dengan perumahan kalis air IP68, Rollbot masih boleh menikmati masa yang menyeronokkan di luar walaupun pada hari hujan. Ia boleh ditenggelami sepenuhnya dan juga dikacau di dalam air. Membersihkan Rollbot juga sangat mudah, sama seperti mencuci pinggan mangkuk.”

Untuk senarai lengkap semua pilihan sokongan yang tersedia, objektif lanjutan, media tambahan dan lebih banyak ciri untuk rakan robot haiwan kesayangan anda, pergi ke halaman kempen pengumpulan dana Rollbot rasmi dengan mengikuti pautan di bawah.

Sumber: Kickstarter

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *