Mengapa Selamat Datang ke Plathville Peminat Plathville terkejut dengan penahanan DUI terhadap Kim Plath


Selamat datang ke Plathville Pelakon Kim Plath menjadi berita utama dengan berita mengejutkan tentang penahanannya baru-baru ini kerana DUI. Ibu kepada sembilan anak itu, yang dahulunya terkenal dengan kepercayaan Kristian konservatif yang kuat, kini mendapati dirinya berada di sisi undang-undang yang salah. Peminat terkejut mendengar tentang salah laku serius dan tingkah laku mementingkan diri sendiri.


Butiran penahanan DUI Kim telah muncul di akaun Instagram tanpa kristal. The Plathville Foto wajah bintang itu telah dikongsi, serta kartun yang dihadapinya. jawatan telah digantung, Tanpa bola kristal, ia secara eksklusif boleh mendedahkan bahawa Kimberly Doherty Plath dari TLC’s “Welcome to Plathville” telah ditangkap kerana memandu di bawah pengaruh, kerosakan harta benda dan kecederaan peribadi. Menurut rekod banduan yang diperoleh melalui Pejabat Syerif Daerah Wakulla, Kim telah ditangkap awal pagi Khamis.. Butiran kesalahan tidak diketahui buat masa ini, tetapi pertuduhan termasuk kecederaan diri dan kerosakan harta benda.” Berita yang mengejutkan dan tidak dijangka itu membuatkan peminat terkedu. Seorang peminat menulis, “WOOOW!! Ibu Soleh telah ditangkap basah!!!”

Paparan hari ini

Topik Berkaitan: Selamat Datang ke Plathville: Sebab Kim Plath . Disalah Faham


Kim Plath tidak mengamalkan apa yang anda sampaikan

Ibu-ibu keluarga Plath membesarkan anak-anak mereka dengan peraturan yang ketat, supaya mereka dapat mengelak “Sampah Dunia”. Mereka tidak boleh makan gula, menonton TV, pergi dating, pergi ke kolej, atau mempunyai ramai kawan. Kim menjelaskan awal-awal lagi Selamat datang ke Plathville Gaya paternalistiknya yang tidak seperti biasa dipengaruhi oleh kesilapan dan pilihan buruk yang dia buat semasa membesar. Dia membenarkan tindakannya dengan mendakwa bahawa dia tidak mahu anak-anaknya melalui jalan yang penuh penyesalan yang sama. Zaman kanak-kanak Kim tidak mudah, kerana dia membesar melihat ibunya bergelut dengan alkoholisme, dan dia mengakui bahawa semasa tahun kolejnya, dia bergelut dengan alkoholisme yang menyebabkannya dalam beberapa situasi yang agak berbahaya.

Sebaik sahaja Kim bertemu suaminya, Barry Plath, ketika itulah dia memutuskan untuk menetap dan mengubah hidupnya. Kini setelah Kim dan Barry telah bercerai, dia telah melalui perjalanan penemuan diri, yang bermaksud membelakangkan cara dia membesarkan anak-anaknya. Ramai peminat merasakan perubahan tingkah lakunya yang tiba-tiba adalah hipokrit dan tidak adil kepada anak-anaknya kerana peraturan anehnya mengawal dan membentuk kehidupan mereka. Berita penahanan Kim atas tuduhan mabuk dan memandu menimbulkan kemarahan ramai pihak Selamat datang ke Plathville peminat. Seorang lagi peminat mengulas siaran itu, “Dia tidak membenarkan anak-anaknya makan gula, tetapi dia minum alkohol dan berada di belakang roda.”

Tidak dinafikan bahawa tingkah laku Kim akan membawa akibat yang serius dalam kehidupan peribadinya dan kehidupan keluarganya. Anak-anaknya sudah bergelut untuk menyesuaikan diri dengan kehidupan di tengah-tengah perceraian, tetapi sekarang ini hanya akan membawa kepada lebih banyak kekacauan. Walaupun ramai Selamat datang ke Plathville Peminat kecewa dengan ibu berusia 50 tahun itu, dan lebih ramai lagi yang sedih dengan berita itu dan mengharapkan bantuan yang dia perlukan. Seorang peminat mengulas siaran itu, “Saya rasa teruk…dia begitu sedar selama ini. Saya harap ia tidak membuatkan dia kembali lagi.”

Entah bagaimana, Kim kembali kepada tingkah laku yang sama di mana dia cuba menghalang anak-anaknya daripada ditangkap. Dalam situasi berbahaya ini, peminat berharap Kim akan bertanggungjawab atas kelakuannya dan bukannya berdalih. Pada masa ini tidak diketahui bagaimana tindakannya akan mempengaruhi Selamat datang ke Plathville Teruskan atau hubungannya dengan Barry dan anak-anak.

Seterusnya: Selamat datang ke detik terburuk Kim bersama anak-anaknya di Plathville

Sumber: withoutacrystalball / Instagram

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *