menguap! Foto bocor pada Reddit Pixel Watch kelihatan membosankan – adakah anda bersetuju?


Seorang pengguna Reddit yang nakal dengan nama panggilan “Suckmyn00dle” mendedahkan bahawa dia menyahkotak Pixel Watchnya sebelum acara Google pada 6 Oktober. Kebocoran bukan a jumlah Mengejutkan kerana Google memberi kami sekilas jam tangan pintar pertamanya di I/O Keynote, tetapi foto tersebut memberi kami perspektif baharu tentang faktor bentuk yang anggun dan elegan.

Seperti yang dinyatakan oleh PhoneArena, kami tidak tahu Bagaimana Redditor mendapat Pixel Watch yang belum dikeluarkan. Perlu diingatkan juga bahawa anda tidak akan melihat gambar Pixel Watch yang sedang berjalan (pembocor enggan melepaskannya kerana tidak mahu ditangkap). Walau bagaimanapun, imej tersebut memberi kami banyak maklumat menarik, terutamanya mengenai kandungan kotak Pixel Watch.

Pixel Watch dinyahkotak sebelum acara Google

Pengguna Reddit nampaknya mempunyai jam tangan Pixel dengan bekas keluli tahan karat perak yang disikat dan tali arang diaktifkan.

Jam tangan Google Pixel bocor (Kredit imej: Masa Depan)

Kotak Pixel Watch daripada Suckmyn00dle datang, sudah tentu, dengan jam tangan Pixel dalam keluli tahan karat perak yang digilap, tali arang diaktifkan (kedua-dua gelang kecil dan besar) dan kabel pengecas magnet USB-C. Kotak menunjukkan bahawa tali kecil sesuai dengan pergelangan tangan antara 130mm dan 175mm; Gelang besar itu serasi dengan saiz pergelangan tangan antara 165mm dan 210mm.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *