Mesin Pengilangan CNC Tunggal Maks


Pasukan jurutera di Jerman telah mencipta profesional baharu Mesin pengilangan CNC Dalam bentuk satu maks. Menawarkan kawasan pemotongan yang besar 1000 x 1000 x 130 mm Pemotong boleh digunakan pada pelbagai Mata pelajaran yang berbeza Termasuk aluminium, kayu dan plastik. Dilancarkan pada Kickstarter, projek itu telah menaikkan ikrar keluli yang diperlukan dengan baki 28 hari lagi. Ikrar awal kini tersedia untuk projek inovatif dari sekitar $223 atau £199 (Mengikut kadar pertukaran semasa).

CNC ONE MAX ialah mesin CNC berkualiti tinggi yang boleh dipercayai yang dibuat di Jerman yang membolehkan anda memperoleh hasil profesional dengan ketepatan 0.01mm pada kawasan kerja 1 x 1 meter yang besar – juga dalam aluminium pepejal. Sebagai mesin CNC profesional layak mendapat program kawalan yang benar-benar profesional dan moden, ia telah Kami membina semula seni bina elektronik dan perisian kami dari bawah. Ini membolehkan kawalan unggul serta kebolehgunaan maksimum.”

ciri-ciri

Dengan mengandaikan kempen pembiayaan CNC ONE MAX berjaya meningkatkan sasaran ikrar dan menyelesaikan projek dengan lancar, penghantaran ke seluruh dunia dijangka sekitar Mac 2023. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang projek mesin pengilangan CNC ONE MAX CNC, tonton video promosi di bawah.

“Penjanaan perisian baharu kami membantu anda menjalankan mesin anda dengan lebih pantas dan mengisar projek lebih mudah berbanding sebelum ini. Dengan CNC ONE MAX, kami menyampaikan tahap perisian CNC yang seterusnya – jauh mendahului mesin CNC lain di pasaran. CNC ONE MAX mengisar aluminium pepejal dengan ketepatan 0.01 mm (0.0004 in).”

“Terima kasih kepada prestasi tinggi mesin kami, kami menghasilkan bahagian CNC ONE menggunakan SATU mesin CNC. Kami mendapatkan komponen utama lain daripada rakan kongsi tempatan dan memasang serta menguji sendiri setiap mesin individu.”

Untuk senarai lengkap semua ikrar yang tersedia, sasaran lanjutan, media tambahan dan spesifikasi terperinci untuk mesin pengilangan CNC, pergi ke halaman kempen crowdfunding CNC ONE MAX rasmi dengan mengklik pautan di bawah.

Sumber: Kickstarter

Dikategorikan di bawah: peranti, berita popular
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *