Mod Penyelenggaraan Samsung direka untuk melindungi data anda semasa pembaikan


Samsung telah mengumumkan bahawa ia melancarkan mod penyelenggaraan baharu untuk telefon pintarnya, yang direka untuk melindungi data anda apabila peranti anda dibaiki.

Mod penyelenggaraan baharu akan menyekat data pada peranti anda supaya ia tidak boleh diakses oleh mana-mana juruteknik apabila mereka membaiki iPhone anda.

Samsung Electronics hari ini memulakan pelancaran globalnya1 Mod Penyelenggaraan, ciri privasi baharu yang datang untuk peranti Samsung Galaxy terpilih, mengikuti program beta yang berjaya di Korea dan pelancaran awalnya di China. Mod penyelenggaraan boleh meredakan kebimbangan pengguna yang datang dengan memberikan seseorang peranti peribadi untuk dibaiki, dengan membenarkan pengguna menyekat akses kepada maklumat peribadi mereka, seperti foto, mesej atau kenalan.

“Seluruh hidup kami adalah pada telefon kami, daripada maklumat kad kredit hingga foto keluarga. Dengan Mod Penyelenggaraan, kami memberi lebih jaminan bahawa pengguna Galaxy boleh mengekalkan privasi mereka, walaupun mereka menjaga privasi mereka,” kata Seungwon Shin, Naib Presiden dan Ketua Pasukan Keselamatan di Mobile eXperience Business, Samsung Electronics. Serahkan telefon mereka kepada seseorang.” “Ini hanyalah contoh terkini usaha berterusan kami untuk menawarkan cara baharu untuk membuatkan orang berasa selamat dan terkawal, supaya mereka boleh meneroka pengalaman mudah alih baharu dengan tenang fikiran, mengetahui bahawa kita berdiri di belakang mereka.”

Anda boleh mengetahui butiran lanjut tentang mod penyelenggaraan baharu Samsung di tapak web Samsung di pautan di bawah.

Sumbernya ialah Samsung

Difailkan Di Bawah: Alat Berita
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *