Montblanc melancarkan jam tangan pintar Naruto edisi terhad


Wear OS 3 tersedia pada bilangan jam pintar yang terhad lebih daripada setahun selepas ia muncul, dan kini ia akhirnya mula mencapai rentak yang stabil. Minggu ini, Montblanc mengumumkan satu lagi jam tangan pintar Wear OS 3 dengan kerjasama $1,600 Summit 3 x Naruto.

Tersedia mulai hari ini, koleksi Montblanc x Naruto menawarkan koleksi barang koleksi untuk peminat siri manga dan anime yang sudah lama berjalan. Koleksi Naruto termasuk pen, barangan kulit, kantung dan edisi terhad khas Montblanc Summit 3.

Versi baharu Montblanc Summit 3 ini, yang digelar “Montblanc Summit 3 x Naruto”, sangat serupa dengan versi standard jam tangan, yang dilancarkan awal tahun ini. Ia mempunyai spesifikasi teras yang sama – Snapdragon 4100+, 1GB RAM, 8GB storan, paparan AMOLED 1.28 inci, serta Wear OS 3 di luar kotak dengan sokongan untuk telefon Android terkini dan juga iPhone yang lebih baharu.

apa yang baru?

Di satu pihak, jam tangan mempunyai kemasan metalik gelap berbeza dengan rupa keluli tahan karat berkilat biasa. Reben yang disertakan mempunyai simbol Konohagakure hitam timbul di hadapan dengan jahitan oren dan bahagian dalam oren. Butang sisi juga diukir dengan senjata tandatangan Naruto. Terdapat juga muka jam Montblanc x Naruto khas yang melihat watak itu bergerak di pergelangan tangan anda.

Secara keseluruhannya, versi Montblanc Summit 3 x Naruto kelihatan seperti barang pengumpul yang hebat, tetapi ia datang dengan kos yang tinggi. Anda perlu mengeluarkan $1,570 untuk mendapatkan jam tangan ini, yang juga merupakan edisi terhad. Beberapa item lain dalam set sudah kehabisan stok, jadi masa mungkin tidak menyebelahi anda.

Lagi tentang Wear OS:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *