Motorola menawarkan tawaran baharu yang hebat pada beberapa telefon pintarnya yang paling popular


Nampaknya setiap minggu Motorola cuba mencari cara untuk berpisah dengan telefon pintarnya pada harga yang murah, dan sebahagian besarnya, itu bukan perkara yang buruk. Minggu ini, syarikat itu mencapai beberapa tawaran yang cukup baik pada pelbagai telefon, yang bermakna ada sesuatu untuk semua orang.

Motorola Moto G Stylus 5G 2022

Moto G Stylus 5G mungkin telefon pintar Android paling berpatutan yang menyokong stylus. Selain sokongan stylus, telefon ini menawarkan paparan 6.8-inci 120Hz yang besar dan dikuasakan oleh pemproses Snapdragon 695 Qualcomm. Mungkin yang terbaik, Motorola menyatakan bahawa ia boleh bertahan sehingga dua hari dengan sekali cas. Jika anda ingin tahu dan memerlukan maklumat lanjut, lebih baik anda menyemak ulasan penuh kami.

  Motorola Edge 2022

  Moto G Stylus 5G 2022 menawarkan pengalaman unik dengan skrin besar dan stylus.

razr

Jika anda ingin mendapatkan telefon pintar boleh lipat, Razr mungkin sesuai, terutamanya apabila anda boleh mendapatkan dua telefon pada harga satu. Betul, Motorola sekali lagi menawarkan diskaun besar untuk Razr generasi kedua, yang menawarkan paparan OLED boleh lipat 6.2 inci dan dikuasakan oleh pemproses Qualcomm Snapdragon 765G dengan 8GB RAM. Selain itu, anda mendapat kamera quad 48MP dengan rakaman video 4K dan storan dalaman 256GB.

  Motorola Razr

  Motorola Razr menawarkan yang terbaik dari kedua-dua dunia, reka bentuk padat yang boleh dikembangkan menjadi telefon pintar bersaiz penuh

Motorola Edge 2022

Motorola Edge 2022 menampilkan paparan OLED 6.6 inci dengan kadar segar semula 144Hz yang menakjubkan. Telefon ini dikuasakan oleh pemproses MediaTek Dimensity 1050 dan 8GB RAM. Tambahan pula, telefon ini mempunyai bateri 5,000mAh, yang didakwa Motorola boleh bertahan sehingga dua hari dengan sekali cas. Di bahagian belakang, anda mendapat persediaan tiga kamera, dengan kamera utama masuk pada 50MP dan kamera hadapan dengan 32MP untuk mengambil swafoto. Tidak perlu dikatakan, telefon pintar ini menawarkan sedikit kuasa untuk wang yang banyak. Untuk masa yang terhad, telefon itu akan didiskaun sebanyak $100, menjadikan harganya kepada $499.99.

  Motorola Edge 2022

  Motorola Edge 2022 menawarkan keseimbangan yang baik dengan skrin yang hebat dan hayat bateri dua hari.

Motorola Edge Plus 2022

Telefon ini ialah model terulung Motorola, dan ia dikuasakan oleh pemproses Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, 8GB LPDDR5 RAM dan storan dalaman 512GB. Telefon ini mempunyai paparan OLED 6.7 inci yang cantik dengan kadar penyegaran 144Hz dan kelajuan pengecasan pantas berkat keupayaan pengecasan TurboPower 30W. Dengan Motorola Edge Plus 2022, anda akan dapat menggunakan sehari penuh berkat bateri 4800mAhnya dan mengambil gambar dan video yang sangat baik dengan kamera belakang 50MP. Motorola menurunkan $300 daripada harga runcit, turun kepada $699.99.

  Motorola Edge 2022

  Telefon Motorola yang terkemuka hari ini menawarkan banyak faedah untuk harga yang hebat

Sudah tentu, ini hanyalah contoh kecil daripada apa yang ditawarkan oleh Motorola, jadi jika anda ingin menyemak keseluruhan katalog syarikat, pastikan anda pergi ke pautan di bawah.


sumberMotorolaSource link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *