Muat turun kertas dinding macOS 13 Ventura baharu


Pada WWDC 2022, Apple mengumumkan versi seterusnya sistem pengendalian Macnya, yang dipanggil macOS Ventura (atau macOS 13). Kemas kini menambah lebih banyak ciri sambungan antara peranti Mac dan iOS, serta penambahbaikan lain pada apl sistem. Terdapat juga kertas dinding baharu yang cantik, yang boleh anda muat turun di sini untuk peranti anda.

Kertas dinding macOS Ventura baharu

Kertas dinding macOS Ventura baharu menampilkan ton oren abstrak dengan latar belakang biru. Ia tersedia dalam versi terang dan gelap, yang mengalihkan ton warna kepada biru tua dan merah.

Kertas dinding ini disertakan dengan macOS Ventura beta. Namun, jika anda tidak mahu menunggu kemas kini rasmi untuk mendapatkan imej baharu, anda boleh memuat turunnya dari sini. Memandangkan ini ialah kertas dinding macOS, imej dalam resolusi 6K, jadi failnya agak besar. Dan sudah tentu, ia berfungsi dengan mana-mana peranti yang anda miliki.

Anda boleh memuat turun kertas dinding Paparan Studio baharu dalam peleraian penuh di bawah. Pastikan anda mengklik butang (i) dan simpan kertas dinding resolusi penuh – kemudian tetapkannya melalui apl Foto atau apl Tetapan jika anda menggunakan iPhone, iPad atau iPod touch.

Ambil perhatian bahawa macOS Ventura kini tersedia sebagai program beta pembangun melalui tapak web Pembangun Apple. Beta awam juga tersedia, manakala keluaran rasmi dijangka lewat bulan ini.

Pemodenan: Dengan keluaran macOS Ventura beta 10 kepada pembangun pada hari Selasa, Apple turut menambah versi baharu latar belakang lalai sistem. Versi ini dipaparkan mengikut masa dalam hari. Penyelamat skrin baharu juga tersedia. Anda boleh memuat turun imej dalam resolusi penuh di bawah.

Baca juga:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.Lihat 9to5Mac di YouTube untuk lebih banyak berita Apple:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *