Nampaknya skrin tablet Pixel akan berukuran sekitar 11 inci


Google bersedia untuk akhirnya mengeluarkan tablet Androidnya sendiri tahun depan, dan minggu ini kebocoran baharu mendedahkan lebih banyak butiran tentang tablet Pixel, termasuk saiz skrin.

Kuba Wojciechowskiyang mengalami beberapa kebocoran Pixel dalam beberapa bulan kebelakangan ini, telah mendedahkan saiz dan sekurang-kurangnya dua pilihan storan untuk tablet Pixel Google yang akan datang melalui 91 telefon bimbit.

Bukti daripada penghantaran unit EVT (Ujian Pengesahan Kejuruteraan) ke India telah mendedahkan beberapa spesifikasi utama tentang tablet Pixel. Pertama, kita boleh melihat sekurang-kurangnya dua pembolehubah storan. Terdapat model 128GB sebagai tambahan kepada model 256GB. Tablet ini juga kelihatan menyokong Wi-Fi 6.

Tablet Pixel kini dalam EVTnya, yang merupakan petanda yang baik bahawa ia mungkin tiba sedikit lebih awal daripada yang dijangkakan, mungkin sebelum Pixel 8 debut tahun depan.

Turut disebut dalam penyenaraian ini ialah paparan 10.95 inci tablet Pixel, yang hampir pasti akan dibundarkan kepada 11 inci dalam pemasaran. Monitor ini akan menyokong standard USI Pen seperti yang dilaporkan sebelum ini, dan pengesahan USI Pen 2.0 Google ada dalam penyenaraian ini.

Sudah tentu semua ini tidak mengejutkan. Sebelas inci telah menjadi faktor bentuk utama untuk tablet sejak beberapa tahun kebelakangan ini, termasuk iPad Pro Apple, Samsung Galaxy Tab S7 dan Tab S8. 128GB dan 256GB juga merupakan pilihan storan yang agak standard, dan menggunakan Wi-Fi 6 masuk akal kerana kami tahu peranti ini akan berjalan di atas spesifikasi serupa dengan siri Pixel 6, termasuk Google Tensor SoC generasi pertama. Tablet Pixel juga dijangka menggunakan kamera yang sama pada bahagian hadapan dan belakang peranti.

Seperti yang kami laporkan awal bulan ini, nampaknya Google juga sedang mengusahakan tablet “Pro” kedua.

Lagi tentang Pixel:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *