Naon anu tiasa ditingali ku pamariksaan forensik tina bangku kulawarga Kalideres?



jakarta

kasus Kulawarga di Kalideres Ayeuna keur digali. Tim forensik geuwat nalungtik papanggihan fecal. Dugaan pulisi saméméhna teu bisa dikonfirmasi, sarta dipiharep yén kapanggihna pulisi ieu jadi titik caang.

Mémang, naon anu tiasa dicarioskeun tina bangku?émisi Kedokteran Hopkins, rupa-rupa hal bisa ditempo tina stool.ngaliwat Stool bisa nembongkeun kasakit Naon anu dideteksi, sapertos masalah bowel sareng pencernaan. Ieu bisa ditempo dina bentuk, warna, bau jeung tékstur stool.

Parobahan dina warna stool bisa jadi hal batur kudu sadar. Kadaharan anu anjeun tuang, ogé baktéri anu hirup dina peujit anjeun, tiasa nyababkeun parobihan ieu. Contona, najis hideung poék atawa katurunan bisa jadi tanda tina masalah pencernaan.

Sanajan kitu, éta ogé bisa ngabalukarkeun robah warna ka warna najis alatan inuman/pangan nu ngandung pewarna.Éta sababna pasien nampi Kolonoskopi Parentahkeun pikeun ngahindarkeun tuangeun sareng inuman warna anu tangtu dinten sateuacanna.

Salian warna, Tekstur stool ogé tiasa nembongkeun sababaraha masalah kaséhatanUpami najis anjeun katingali berminyak, konsistensi berminyak, sareng hésé disiram, éta tiasa janten tanda yén awak anjeun henteu nyerna lemak kalayan leres.Parobahan konsistensi bisa disababkeun ku inféksi, gizi undigested alatan kasakit kasakit celiac Masalah pankréas, sapertos kanker pankréas atanapi pankréitis.

Saméméhna, Kombes Hengki Haryadi, Diréktur Reserse Kriminal Polda Metro Jaya Mabes Polda Metro Jaya, nyebutkeun sial Dina pamariksaan forensik, awak korban ogé tiasa janten salah sahiji petunjuk pikeun penyidik. Papanggihan panilitian engké bakal nguatkeun atanapi ngarobih indikasi anu nyababkeun maotna korban.

“Naon pentingna hasil otopsi, para ahli bakal nyarios engké, naha urang tiasa ngungkabkeun atanapi ngarobih anggapan anu parantos didamel,” saur Hengki.

Para ahli mariksa bangku pikeun panemuan, saur Hengki. Tim forensik mariksa eusi tai korban. “Urang kedah ati-ati naon eusi lab ieu, urang kedah parios deui,” pokna.

Tonton videona”Tatanggana nyebatkeun anggota kulawarga anu maot ‘banget’ gaduh alat orok
[Gambas:Video 20detik]

(nanya/agén)



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *