Nfina 112-i9 Sistem Komputer Mini 16 Teras NUC


Jika anda berada di pasaran untuk komputer meja mini yang berkuasa dan padat, anda mungkin berminat dengan rangkaian baharu 112-i9 NUC Membongkar Sistem Komputer Teknologi Nevina Bulan ini. Dilengkapi dengan pemproses Intel Core generasi ke-12, stesen kerja boleh digunakan untuk pelbagai aplikasi berbeza daripada pengkomputeran mewah kepada permainan.

PC mini hanya berukuran 7.4 x 14.1 x 4.7 inci 16 teras Ia boleh dibekalkan dengan sehingga Memori 64 GB Dengan pilihan storan tersedia melalui Dual PCH+1x atas CPU (NVMe) pautan. Kesambungan tambahan disediakan melalui 7 port USB 3.2 Type-A (1 depan, 6 belakang), 1x USB 3.2 Type-C (depan) dan 2x port Thunderbolt 4 USB 3.2 yang terletak di belakang. Hubungan tanpa wayar Ia dikuasakan oleh papan Intel Wi-Fi 6 AX211 yang serasi 802.11ax dan menyediakan 2 x 2, sehingga 2.4 Gb/s.

PC mini NUC 112-i9

NUC 112-i9 daripada Nfina dilengkapi dengan pemproses Intel Core i9-12900 generasi ke-12. Stesen kerja intensif grafik berprestasi tinggi 112-i9 sesuai untuk pelbagai aplikasi, termasuk produktiviti, pengkomputeran tepi, papan tanda digital, klien nipis, hiburan rumah, storan rumah, pemantauan, permainan dan kegunaan komersil yang lain. NUC 112-i9 ialah perintis baharu dalam pengkomputeran faktor bentuk kecil dengan keupayaan untuk mengendalikan tugasan yang kompleks dan berbilang serentak. “

Nfina 112-i9 NUC mentakrifkan pengkomputeran kuasa dalam Faktor Bentuk Kecil (SFF). Ia penuh dengan kuasa, prestasi dan keupayaan untuk menaik taraf kepada kad grafik diskret yang lebih berkuasa, memastikan PC kecil ini dikemas kini dengan beberapa generasi GPU. 112-i9 NUC menawarkan tiga slot SSD M.2, sehingga tiga pemacu Gen4 PCIe dan 64GB RAM. Slot PCIe x16 membolehkan anda memilih kad grafik panjang penuh pilihan anda atau menambah kad untuk memudahkan port Ethernet tambahan. Anda tidak mahu berselirat? Tiada masalah, 112-i9 NUC mempunyai Intel Wi-Fi 6E dan Bluetooth 5.2 terbina dalam untuk memberikan fleksibiliti yang anda perlukan.”

Sumber: Nevina

Dikategorikan di bawah: peranti, berita popular
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *