O2 melancarkan pelan rolling bebas kontrak baharu


O2 telah mengumumkan bahawa ia melancarkan Rolling Plan tanpa kontrak baharu pada rangkaiannya, kontrak baharu itu adalah gabungan antara kontrak gaji bulanan dan juga membayar semasa anda pergi.

Akan ada pilihan tiga pilihan dalam pelan ini. £10 sebulan untuk 10GB dan panggilan dan minit tanpa had, dan orang yang mendaftar untuk pelan itu akan mendapat 25GB data sehingga 28 Disember.

Pelan seterusnya ialah £15 sebulan untuk 70GB sebulan dan panggilan dan minit tanpa had (biasanya 25GB) dan £30 untuk 200GB sebulan dan panggilan dan minit tanpa had (biasanya 150GB).

Pelanggan boleh menukar data dan elaun minit antarabangsa untuk memenuhi keperluan dan penggunaan mereka, atau membatalkan pelan pada bila-bila masa, memberikan ketenangan fikiran bagi mereka yang ingin membentuk pelan telefon mereka mengikut gaya hidup dan bajet mereka dari bulan ke bulan. Begitu juga, jika pelanggan menggunakan semua data yang dibenarkan lebih awal, mereka akan dapat membeli pelan bulanan baharu untuk bermula pada bila-bila masa, membolehkan mereka menukar pakej mereka apabila ia sesuai untuk mereka.

Pelanggan juga akan mendapat faedah menjadi pelanggan O2, termasuk akses keutamaan, yang memberikan akses eksklusif kepada acara terhangat di tempat O2 serta pelbagai tawaran, tawaran dan perayauan EU percuma. Peralihan data juga akan tersedia pada pelan boleh diperbaharui, jadi pelanggan boleh memindahkan mana-mana data yang tidak digunakan ke bulan berikutnya.

Anda boleh mengetahui butiran lanjut tentang semua pelan O2 Rolling baharu di tapak web O2 di pautan di bawah.

sumber O2

Difailkan Di Bawah: Berita Mudah Alih, Berita Teknologi
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *