Onyx Boox Tab Ultra membawa ciri iPad kepada E Ink


Kami telah menjadi peminat Boox ereader dan tablet Onyx buat sementara waktu sekarang, terutamanya Boox Nova Air C, salah satu pilihan kami untuk e-reader terbaik. Air C mempunyai lapisan LCD berwarna di atas e-dakwat hitam dan putih, tetapi buat masa ini, syarikat itu kini menolak E Ink lebih dekat ke wilayah tablet berciri penuh dengan menambahkan ciri yang biasa kami jangkakan pada tablet seperti iPad 10.9.

Onyx Boox Tab Ultra ialah tablet E Ink 10.3-inci dengan kamera 16MP di bahagian belakang, satu ciri yang tidak kami jangkakan dipasangkan dengan paparan E Ink. Kemas kini E Ink agak perlahan, tetapi Onyx melakukan kerja besar-besaran menjadikan Boox Tab Ultra bergerak sepantas yang boleh. Tablet ini mempunyai pemproses okta-teras Qualcomm dan GPU yang dikatakan oleh Onyx direka khusus untuk kadar penyegaran yang lebih pantas pada skrinnya.

Kamera 16MP pada Boox Tab Ultra (Kredit imej: Onyx)

Kami mengesyaki kamera tidak digunakan untuk fotografi biasa. Sebaliknya, Onyx menonjolkan keupayaan sensor untuk menangkap dan mengimbas dokumen, yang lebih sesuai dengan teknologi. Kami ingin tahu sejauh mana E Ink mengendalikan tugas pemidang tilik kamera.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *