Pameran Resident Evil Oktober: Kemas Kini Langsung


segarkan semula

Kami kini melihat treler khusus yang menampilkan gabungan permainan, sinematik dan sorotan daripada bahagian permainan kegemaran kami.

(Kredit imej: Capcom)

Resident Evil 4 Remake diberikan treler baharu. Kami menonton rakaman langsung Leon menghadapi mimpi ngeri kampung yang terkenal ini; Kami juga melihat sekilas urutan bot ikonik.

Kami kini ditunjukkan bahagian permainan, yang kebanyakannya terdiri daripada Leon berjalan melalui kampung, membuka pintu dan melihat sekeliling.

Leon bertemu dengan seorang pegawai polis yang mati di ruang bawah tanah yang musnah, dan kami melihat Leon menarik pistolnya ketika dia menembak zombie yang mengerikan dengan kepalanya terputus sepenuhnya. Pada satu ketika, dia membongkok untuk menyelinap keluar dari hadapannya, dan memanjat rumah untuk mencari kebebasan seketika.

Resident Evil 4

(Kredit imej: Capcom)

Pada satu ketika, kita juga melihat Leon memanggil pemberi maklumat di pangkalan sebelum satu siri raksasa yang dijangkiti berlari ke arah Leon dan menyebabkan dia melompat melalui tingkap. Pada ketika ini kita dapat melihat sekilas ke permulaan permainan, di mana Leon perlu berlari melalui bahagian pembukaan kampung itu betul-betul di sebelah api yang marak.

Resident Evil 4

(Kredit imej: Capcom)

Kami juga melihat lelaki gergaji ikonik mengejar Leon di sekitar kampung. Pertunjukan permainan berakhir dengan Leon mengalihkan perhatian gergaji dengan pistolnya. Lyon klasik.

Resident Evil 4

(Kredit imej: Capcom)

Kami juga melihat stok klasik Resident Evil 4 dibawa balik. Sememangnya, peniaga itu kembali. Mengapa mereka akan menyingkirkannya?

Resident Evil 4

(Kredit imej: Capcom)

Resident Evil 4 akan dilancarkan pada PlayStation 5, PlayStation 4 dan Xbox Series X | S dan Steam. Versi PS4 boleh dinaik taraf kepada versi PS5 tanpa sebarang kos tambahan. Permainan ini akan menampilkan Edisi Deluxe dengan peta harta karun, pakaian, senjata dan banyak lagi. Edisi Pengumpul datang dengan satu siri barangan fizikal, dengan prapesanan bermula hari ini.

Resident Evil Village akan tersedia pada Mac pada 28 Oktober. Ia juga akan tersedia melalui Cloud pada Nintendo Switch pada 60fps, dan anda boleh menguji kualiti awan dengan demo untuk melihat sama ada ia berfungsi dengan betul untuk anda. Awan RE2 pada 11 November, Awan RE3 pada 11 November, Awan RE7 pada 16 Disember.

Resident Evil Re ayat

(Kredit imej: Capcom)

Mereka mempunyai Re-Verse untuk Resident Evil, yang akan ditambah sebagai kandungan percuma untuk mereka yang memiliki Resident Evil Village. Akses awal bermula pada 24 Oktober dan akan menerima kemas kini selepas ia dikeluarkan secara rasmi.

Resident Evil Village: Pengembangan Musim Sejuk

(Kredit imej: Capcom)

Resident Evil Village: Winters Expansion kini dipaparkan. Kita dapat melihat permainan ini dimainkan secara orang ketiga dan juga coretan tentang rupanya apabila kita mengawal Rose apabila dia dewasa.

Kami melihat dia berurusan dengan raksasa tumbuhan pelik, polihedron keganasan, dan entiti gelap yang aneh, dan dia mempamerkan kuasa ajaibnya. Nampaknya sebahagian daripada pembesaran sedang berlaku di rumah Lady D. Kita juga boleh melihat perkembangan Duke.

Cerita ini berkisar tentang Rose yang cuba menyingkirkan “kuasa yang tidak diingini”, dan permainan itu berlaku dalam alam kesedaran, membawa pemain ke perkampungan tembikar permainan. Ethan Winters akan mengalihkan pandangan walaupun anda cuba melihatnya dalam mod orang ketiga, yang kelakar.

Demo mod orang ketiga tersedia hari ini, dan ia boleh dimainkan selama 60 minit.

Pameran Resident Evil Oktober dibuka dengan Duke membawa kami melalui perpustakaan yang menakutkan dan menakjubkan. Acara itu nampaknya telah dirangka sebagai membawa pemain melalui perpustakaan ini dalam bentuk iklan.

Promosi Resident Evil bermula sekarang! Ikuti kami di Twitch atau YouTube untuk melihat pertama apa yang berlaku dalam siri ini. Jika anda tidak dapat melakukan ini, kami akan mengemas kini artikel ini kepada butiran terkecil.

Pameran Resident Evil bermula dalam masa kurang daripada 30 minit! Pastikan anda menonton Twitch atau YouTube untuk melihat awal tentang apa yang berlaku dalam siri ini. Jika anda tidak dapat melakukan ini, kami akan mengemas kini artikel ini kepada butiran terkecil.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *