Papan kekunci muzik dan aplikasi instrumen yang hebat


Pemuzik, penulis lagu atau mereka yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang gubahan dan muzik mungkin berminat dengan papan kekunci baharu yang dicipta oleh pasukan Dualo oleh Instrumen Intuitif. Sebuah syarikat Perancis yang terdiri daripada peminat teknologi dan muzik yang sejak 15 tahun lalu telah mencipta produk untuk bermain dan mengarang muzik. “Selepas kejayaan Dualo du-touch pada 2012 dan dualo du-touch S pada 2016, papan kekunci tandatangan kami kembali dengan Exquis“.

Papan kekunci muzik yang hebat

“Teroka, berseronok, mengejutkan diri sendiri dan temui inspirasi. Di atas segalanya, pembuatan muzik adalah tentang keghairahan. Exquis menyediakan cara intuitif untuk membawa anda ke landasan yang betul, sambil membiarkan anda keluar dari jalan yang betul. Tidak perlu berfikir: pilih sahaja skala dan ikuti laluannya yang bercahaya. Terima kasih kepada reka bentuk kami Dipatenkan, menjadikan rentetan menjadi mudah; Exquis meletakkan nota yang kedengaran bagus bersama-sama betul-betul di sebelah satu sama lain. Anda akan kagum bagaimana keharmonian berada di bawah jari anda.”

Dengan mengandaikan kempen crowdfunding Exquis berjaya meningkatkan sasaran ikrar yang diperlukan dan pengeluaran berjalan lancar, penghantaran ke seluruh dunia dijangka pada bulan Julai 2023. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang projek penciptaan muzik Exquis, mainkan video promosi di bawah. Ikrar awal kini tersedia untuk projek inovatif dari sekitar $178 atau £155 (Mengikut kadar pertukaran semasa)Ia menawarkan diskaun besar-besaran hampir 22% daripada harga runcit akhir, sementara pembiayaan ramai Kickstarter sedang dijalankan.

“Pemuzik baru, amatur atau profesional, kita semua mahu memendekkan masa antara idea dan pelaksanaannya. Exquis memberi anda akses terpantas kepada peraturan keharmonian, jadi anda boleh membuat improvisasi dengan atau tanpa sebarang latar belakang teori. Kemudian, terima kasih kepada Exquis ‘ aliran kerja kreatif yang unik dan spontan, hanya pilih bunyi dan mainkan Rakam episod anda dan cipta keseluruhan lagu dalam beberapa minit!”

Papan kekunci muzik yang hebat

“Tidak perlu memainkan banyak nota apabila anda boleh menghidupkannya. Kekunci Exquis Emoji direka untuk dikuasai dalam beberapa minit sambil memberikan potensi besar untuk gerak isyarat pakar. Diilhamkan oleh kepelbagaian instrumen vokal, kekunci Exquis tahan lama cukup untuk memainkan perkusi dan not pendek dengan tepat, dan lembut Cukup untuk mengubah nada panjang secara sensitif.”

Untuk senarai lengkap semua ikrar khas yang tersedia, matlamat lanjutan, media tambahan dan spesifikasi untuk papan kekunci komponen, pergi ke halaman kempen crowdfunding rasmi Exquis dengan mengikuti pautan di bawah.

Sumber: Kickstarter

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *