Papan Kekunci Optik Roccat Vulcan II Max


Roccat memperkenalkan peranti baharunya Vulcan II Maks Papan kekunci optik minggu ini dengan Syn Max Air 3D Kedua-duanya tersedia untuk pra-pesanan hari ini dari laman web rasmi Roccat pada harga $230 dan $250, masing-masing. Papan kekunci Vulcan II Max akan dilancarkan secara rasmi bulan depan dan akan tersedia untuk pembelian di seluruh dunia mulai 17 Oktober 2022, manakala set kepala permainan Syn Max Air akan tersedia seminggu sebelum 10 Oktober 2022.

Rocat Vulcan 2 Maks

Ciri-ciri Roccat Vulcan II Max

  • TITAN II Suis Mekanikal Optik
  • Palm rest lutsinar boleh tanggal
  • Mudah untuk bertukar [+]™ membuka lapisan kerja kedua
  • Suis pintar dengan LED khusus menunjukkan apabila fungsi sekunder diaktifkan
  • Kawalan media tersuai
  • Plat atas aluminium tahan lasak
  • Storan dalaman untuk sehingga 4 profil pengguna
  • Keserasian cap kekunci pihak ke-3
  • Pencahayaan HD AIMO RGB

“Julat Max baharu ROCCAT menunjukkan komitmen kami untuk mencipta peranti permainan PC terbaik di pasaran tanpa kompromi,” Dia berkata Renee Corti, pengasas ROCCAT dan pengurus besar PC Peripherals di Turtle Beach. “Vulcan II Max ialah evolusi papan kekunci kami yang paling ikonik dan mungkin papan kekunci yang paling cantik pernah ada, dan Syn Max Air menggabungkan yang terbaik dari teknologi terkemuka ROCCAT dan Turtle Beach untuk menyampaikan bunyi permainan premium dalam reka bentuk bergaya kami. Kedua-dua produk menampilkan pencahayaan RGB yang menakjubkan anda tidak akan dapati di tempat lain.”

Papan Kekunci Optik Roccat Vulcan II Max

“Papan kekunci yang paling cantik pernah tiba. Permata dalam mahkota mana-mana PC desktop, papan kekunci permainan Vulcan II Max PC pasti akan menarik perhatian dengan garisan anggun, panel aluminium dan tempat letak tangan lutsinar yang terang benderang.

Papan Kekunci Optik Vulcan II Max menampilkan suis mekanikal optik TITAN II eksklusif ROCCAT yang mempunyai rasa mekanikal yang licin, operasi yang sangat pantas dan ketahanan yang luar biasa dengan kitaran hayat sehingga 100 juta klik – memberikan kelebihan daya saing permainan demi permainan. Selain kelajuan operasi pantas dan prestasi ultra pantas, suis TITAN II baharu ROCCAT serasi dengan pelbagai cap kekunci silang pihak ketiga untuk menyesuaikan lagi penampilan mereka.”

Papan Kekunci Roccat Vulcan II Max

Fon Kepala Wayarles Syn Max Air

Audio mengasyikkan Waves 3D disampaikan melalui pembesar suara Nanoklear 50mm Syn Max Air yang besar dan berkuasa, dan sembang sejernih kristal datang melalui mikrofon pembatalan hingar TruSpeak unik Syn Max Air – satu-satunya dalam kelasnya yang menawarkan pembatalan hingar, redam terbalik , atau pilihan untuk mengalih keluar sama sekali yang bagus untuk pencipta strim.

Syn Max Air menyertakan pelbagai pratetap bunyi, serta tetapan bunyi Pendengaran Superhuman eksklusif Turtle Beach yang dipatenkan yang meningkatkan bunyi kritikal dalam permainan untuk kelebihan daya saing. Untuk keselesaan tambahan, Syn Max Air menampilkan kusyen telinga ProSpecs mesra goggle eksklusif Turtle Beach dengan gel penyejuk busa memori”

Untuk butiran lanjut tentang papan kekunci optik dan fon kepala wayarles, pergi ke halaman produk rasmi dengan mengikuti pautan di bawah.

Sumber: Roccat

Dikategorikan di bawah: peranti, berita popular
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *