Paparan: Panel Suria Anker 625 (100W)


Kami mempunyai tawaran hebat untuk pembaca kami mengenai Panel Suria Anker 625 (100W) di Tawaran Alat Geeky minggu ini.

Panel Suria 625 (1ooW) boleh didapati di Geeky Gadgets Deals pada harga $329.99 dan dilengkapi dengan beberapa ciri hebat.

  • Kecekapan penukaran yang tinggi: Panel solar menukarkan sehingga 23% cahaya matahari kepada tenaga suria, mengecas penjana suria anda walaupun pada hari mendung.
  • Penjajaran Cahaya Matahari Pintar: Dilengkapi dengan teknologi Suncast proprietari Anker, laraskan panel solar dengan betul untuk menangkap cahaya matahari langsung untuk pengecasan maksimum.
  • Dibuat untuk PowerHouse: Panel Suria Anker 625 serasi dengan PowerHouse 521, 535 dan 757 (dijual berasingan), menjadikannya penyelesaian kuasa semua-dalam-satu yang ideal untuk perjalanan jalan raya, perjalanan perkhemahan, RV dan banyak lagi. Panel solar yang ringan mempunyai port USB-C dan port output USB-A untuk mengecas dua peranti pada masa yang sama.
  • sangat tahan lama: Panel solar tahan calar dan cuaca untuk bertahan sepanjang pengembaraan anda.
  • Apa yang kamu dapat: Panel Suria Anker 625 (100W), Kabel Pengecas Solar, Penyambung XT-60 ke DC7909, Panduan Alu-aluan, Waranti 18 Bulan Kami dan Perkhidmatan Pelanggan yang Mesra.

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran hebat ini pada panel solar Anker 625 di kedai tawaran kami di pautan di bawah.

Dapatkan tawaran ini>

Difailkan Di Bawah: Tawaran
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *