Paranoid Android Topaz Beta berdasarkan Android 13 tiba untuk Pixel 6


Versi beta Android Topaz Paranoid berdasarkan Android 13 kini tersedia untuk sejumlah besar peranti termasuk Pixel 6, 6 Pro dan Nothing Phone (1).

Sebagai salah satu projek ROM pihak ketiga terbesar yang masih hidup dan berjalan lancar, sangat menggembirakan untuk melihat bahawa versi Android 13 untuk peranti popular sedang dibangunkan secara berterusan. Dengan Android 13 memperkenalkan beberapa tweak tetapi tiada pembetulan utama pada Android 12, ini mungkin memberikan beberapa pilihan tersuai tambahan untuk mereka yang gembira untuk menjalankan homebrewer pra-keluaran pada telefon pintar mereka.


PemodenanTidak lama selepas pelancaran siri Pixel 6, Pixel 6a kini dapat merasai Android Paranoid. Keluaran tersedia untuk Topaz Beta 1, yang masih dalam peringkat pembangunan yang sangat awal dan mungkin tidak sepatutnya dipancarkan pada mesin “utama” atau maya anda.

Jika anda cukup berani untuk menjalankan ujian, anda boleh mendapatkan fail dan arahan melalui pautan di bawah:


Memandangkan pemilik siri Pixel 6 tidak boleh menurunkan taraf daripada Android 13 kepada Android 12 kerana perlindungan rollback, anda tidak perlu terlepas fungsi ROM terima kasih kepada pasukan Android Paranoid. Satu siri catatan di Twitter mengesahkan bahawa reka bentuk Topaz kini tersedia1Dan juga2Dan juga3.

Dengan Nothing Phone (1) dijangka mendapat Android 13 sehingga awal pertengahan 2023, ini adalah salah satu cara terbaik untuk mendapatkan versi sistem pengendalian terbaharu pada telefon anda – dengan syarat anda gembira mencuba perisian beta pada telefon anda. OS tidak menawarkan sebarang OS ringan pada Android 12, dengan beberapa tweak untuk meningkatkan kebolehgunaan bahagian seperti panel tetapan pantas serta fungsi Glyph-Lighting yang menarik. ) pada masa ini, tetapi menjangkakan lebih cepat apabila masyarakat bertindak balas secara berterusan untuk memperlahankan pembangunan dalaman.

Prosesnya agak mudah tetapi ia bukan sesuatu yang kami cadangkan kebanyakan orang lakukan jika ini adalah satu-satunya atau peranti utama anda. Jika anda berpuas hati dengan memancarkan Paranoid Android Topaz pada peranti anda sendiri, anda boleh mula mengikuti pautan untuk peranti anda di bawah:

Pengurus pasukan Semasa Hernán Castañón mengejek, Sokongan Android paranoid untuk Google Pixel 6a mungkin akan datang dalam masa yang tidak lama lagi dengan beberapa garis besar gaya avatar yang kemas untuk tali kamera siri Pixel 6. Hampir dilipat, projek Android Paranoid nampaknya berjalan dari kekuatan ke kekuatan dengan senarai terfokus peranti yang disokong. terus berkembang.

Lagi tentang Android 13:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *