Pelan prabayar BSNL bagus untuk pengguna data sederhana


Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL) menawarkan sejumlah besar pelan prabayar kepada pengguna yang mencari pilihan dengan penggunaan data yang sederhana. Ambil perhatian bahawa pengendali telekom yang dikendalikan kerajaan belum menawarkan perkhidmatan rangkaian 4G lagi. Jadi apa sahaja data yang anda akan gunakan, ia kebanyakannya akan perlahan dan tidak akan memberikan pengalaman pengguna yang sangat premium. Beralih daripada itu, mari kita lihat pelan prabayar BSNL yang boleh anda beli dengan segera jika anda seorang pengguna data biasa.

Pelan Prabayar BSNL untuk Pengguna Data Sederhana di India Sekarang

  1. BSNL STV_184 – Jika anda sedang mencari pelan dengan mengambil kira kesahan jangka pendek, maka anda boleh mendapatkan pelan Rs 184 daripada pembawa. Pelan ini disertakan dengan jumlah sah laku selama 28 hari. Ia menawarkan faedah permainan bersama-sama dengan panggilan suara tanpa had, 100 teks/hari dan 1GB data harian. Lagu BSNL juga diagregatkan selama 28 hari.
  2. BSNL STV_399- Ini adalah pelan yang baik untuk anda jika anda mahukan pilihan daya maju jangka panjang yang sedikit. Pelan Rs 399 daripada BSNL disertakan dengan 70 hari kesahan perkhidmatan. Pelan ini menawarkan pengguna 1 GB penyebaran data harian, yang mempercepatkan hingga 80 kbps. Pengguna mendapat 100 mesej teks/hari dan panggilan suara tanpa had. Terdapat juga kandungan percuma daripada BSNL Tunes dan Lokdhun.
  3. BSNL STV_499 – BSNL menawarkan STV_499 untuk Rs 499. Dengan pelan ini, pengguna mendapat 80 hari kesahan perkhidmatan serta panggilan suara tanpa had dan 100 mesej teks/hari. Tambahan pula, pelan ini dihantar dengan 2GB data harian yang menurunkan kelajuan kepada 40kbps. Terdapat ciri OTT (over-the-top) daripada Zing dan Eros Now yang disertakan dengan pelan ini.

Ini ialah tiga pelan yang pengguna boleh kendalikan secara sederhana. Pelan Rs 499 masih menawarkan banyak data. Pengguna data sederhana boleh hidup dengan 1GB atau 1.5GB data harian.

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *