Pemberian MacRumors: Menangi iPhone 14 Pro atau Pro Max daripada iMazing


Untuk hadiah minggu ini, kami bekerjasama dengan iMazing untuk memberikannya Khabar angin Mac Pembaca berpeluang memenangi iPhone 14 Pro atau iPhone 14 Pro Max dan salinan iMazing, sesuai untuk sandaran dan pengurusan iPhone, selain daripada alatan pengurusan iPhone yang disediakan oleh Apple.


Jika anda tidak biasa dengan iMazing, ia adalah perisian Mac dan Windows yang menawarkan alat berguna untuk mengurus peranti iOS, dan menawarkan lebih banyak kepelbagaian daripada sistem pengurusan iPhone‌ berasaskan Finder Apple pada Mac dan iTunes pada Windows. iMazing telah dikemas kini agar serasi dengan iOS 16, iPadOS 16, macOS Ventura dan iPhone terkini.

Rancangan Utama Bayangkan


iMazing menawarkan sandaran wayarles tanpa kerumitan serupa dengan Mesin Masa dengan beberapa versi sandaran tersedia. Dengan alat sandaran iCloud dan Mac/Windows Apple, sandaran lama ditimpa dan bukannya disimpan, menjadikannya lebih sukar untuk mengakses sandaran yang anda mungkin suka atau malah fail tertentu yang anda cari. Dengan iMazing, anda juga boleh melakukan sandaran pada jadual biasa supaya anda tidak pernah lupa untuk menyimpan data anda, dan anda boleh membuat sandaran ke mana-mana peranti storan tempatan, termasuk pemacu luaran atau NAS, memastikan data anda daripada awan.

Senarai sandaran yang menakjubkan


Jika anda perlu memindahkan foto dari peranti iOS ke Mac, terdapat pilihan seret dan lepas mudah yang membolehkan anda memindahkan foto anda dari satu peranti ke peranti lain. Anda boleh menyimpan perkara yang anda mahukan dan memadamkan perkara yang anda tidak mahu, dan iMazing boleh memuatkan fail HEIF, RAW, PNG dan JPG supaya anda boleh melihat perkara yang anda mahukan. Terdapat juga pemapar EXIF ​​​​terbina dalam yang menyediakan maklumat tentang jenis fail, saiz dan lokasi, dan iMazing menjadikannya mudah untuk diatur dengan pilihan penciptaan dan penyuntingan album.

Foto Menakjubkan


iMazing berguna untuk menyimpan sandaran iMessages atau mesej WhatsApp anda juga. Anda boleh menyimpan semua kandungan mesej anda, seperti foto, video, kenalan dan pautan, dan mengeksport atau mencetak kandungan ini kemudian jika perlu.

mesej yang hebat


Bagi mereka yang memuat turun muzik mereka sendiri, iMazing boleh digunakan untuk memindahkan lagu dari peranti iOS ke komputer dan sebaliknya. Ini boleh menjadi sangat bagus jika anda mempunyai iPhone‌ atau iPod lama dan tidak ada cara lain untuk mengeluarkan muzik daripadanya. Ia menyokong semua jenis media, termasuk FLAC, dan terdapat pemain media terbina dalam supaya anda boleh mendengar terus dalam apl.

Muzik yang hebat


Untuk peningkatan ‌iPhone‌, terdapat pilihan Pemindahan Peranti ke Peranti yang membolehkan anda memilih dan memilih perkara yang ingin anda pindahkan daripada peranti lama anda ke peranti baharu anda. iMazing juga mempunyai ciri pemindahan pantas drag-and-drop terbina dalam untuk memindahkan fail dari satu peranti ke peranti lain, yang lebih pantas daripada kaedah perkongsian fail AirDrop atau Apple.

Pemindahan pantas yang menakjubkan


Ciri pengurusan apl berguna untuk mereka yang terlepas akses kepada apl yang digunakan iTunes untuk menyediakan pada Mac mereka. iMazing menyokong pemadaman pukal apl, menyandarkan dan memulihkan data apl serta memuat turun apl ke pustaka apl iMazing supaya ia boleh dipasang semula jika apl dipadamkan daripada App Store.

Pilihan yang hebat


Mereka yang ingin membeli iMazing boleh berbuat demikian dari iMazing, kami ada diskaun 40%. Khabar angin Mac pembaca. Hanya gunakan pautan di atas untuk mendapatkan tawaran. Diskaun akan tersedia untuk sepanjang minggu pemberian hadiah.

Kami mempunyai satu iPhone 14 Pro atau Pro Max untuk ditawarkan, dengan pemenang untuk memilih warna pilihan mereka dan pilihan storan pilihan mereka. Untuk masuk untuk menang, gunakan alat Gleam.io di bawah dan masukkan alamat e-mel. Alamat e-mel hanya akan digunakan untuk tujuan hubungan untuk mencapai pemenang dan menghantar hadiah. Anda boleh memperoleh penyertaan tambahan dengan melanggan surat berita mingguan kami, melanggan saluran YouTube kami dan mengikuti kami di TwitterAtau ikuti kami di Instagram atau lawati Khabar angin Mac laman Facebook.

Kerana selok-belok undang-undang antarabangsa mengenai hadiah, sahaja Penduduk AS berumur 18 tahun ke atas, penduduk UK berumur 18 tahun ke atas dan penduduk Kanada (kecuali Quebec) yang telah mencapai umur majoriti di wilayah atau wilayah mereka. Semua cukai persekutuan, negeri, wilayah dan/atau tempatan, yuran dan kos tambahan adalah tanggungjawab pemenang hadiah sepenuhnya. Untuk memberikan maklum balas atau mendapatkan maklumat lanjut tentang sekatan pemberian, sila rujuk bahagian Maklum Balas Tapak, di mana perbincangan tentang peraturan akan diubah hala.

Peraduan akan berlangsung mulai hari ini (16 September) pada 9:00 AM PST hingga 9:00 AM PST pada 23 September. Pemenang akan dipilih secara rawak pada 23 September dan akan dihubungi melalui e-mel. Pemenang mempunyai 48 jam untuk membalas dan memberikan alamat penghantaran sebelum pemenang baharu dipilih.

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *