Pemproses V3000 Terbenam AMD Ryzen Dilancarkan Secara Rasmi


AMD Hari ini secara rasminya koleksi baharu beliau Ryzen Terbenam V3000 Siri pemproses tersedia dalam konfigurasi teras 4, 6 dan 8 dengan profil TDP rendah menjangkau dari 10W hingga 54W. Kelebihan AMD V3000 Siri ini termasuk sokongan untuk Linux dengan pemacu Ubuntu dan Yocto, bersama-sama dengan peta jalan sokongan kitaran hayat yang panjang yang menyediakan sehingga 10 tahun ketersediaan produk yang dirancang.

AMD juga telah menyepadukan keselamatan baharu termasuk Perlindungan Memori AMD Untuk mempertahankan daripada akses tanpa kebenaran kepada ingatan, dan AMD Secure Boot Untuk mengurangkan Ancaman Berterusan Perisian Tegar Lanjutan (APT).

baru Ryzen Terbenam V3000 Pemproses siri kini dihantar kepada pengeluar OEM dan ODM terbenam terkemuka dan telah dibina untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk storan awan dan penyelesaian perusahaan, serta ciri keselamatan rangkaian pusat data, pensuisan dan tembok api yang ditunjukkan oleh AMD.

“Kami mereka bentuk pemproses AMD Ryzen Embedded V3000 untuk pelanggan yang mencari keseimbangan antara prestasi tinggi dan kecekapan kuasa untuk pelbagai aplikasi dalam pakej BGA yang padat,” Rajneesh Gaur, Naib Presiden Korporat dan Pengurus Besar, Kumpulan Penyelesaian Terbenam, AMD berkata.

“Pemproses AMD Ryzen Embedded V3000 menyampaikan set ciri yang berkuasa dengan ciri-ciri termaju yang diperlukan untuk melaksanakan beban kerja muktamad dalam produk perusahaan, storan awan dan rangkaian.”

Carta Perbandingan V3000 Terbenam AMD Ryzen

Carta Perbandingan V3000 Terbenam AMD Ryzen

Storan dan rangkaian memerlukan keseimbangan prestasi pemprosesan data, trafik data, pengurusan kuasa dan pengurusan terma yang berbeza daripada pengkomputeran tradisional. Pemproses storan dan rangkaian memerlukan pengiraan yang seimbang, memori dan keupayaan I/O untuk penggunaan ruang rak, kecekapan tenaga dan pelesapan haba yang rendah dalam persekitaran yang terhad ruang.” Shen Rao, Naib Presiden Penyelidikan, Pengkomputeran Semikonduktor, IDC.

“Pasaran storan dan rangkaian memerlukan pemproses serasi x86 yang dioptimumkan untuk pusat data teras, sistem infrastruktur termaju dan vendor pemproses yang menawarkan untuk membantu pelanggan OEM mengembangkan sistem TAM mereka dengan ketara sambil memanfaatkan pelaburan sedia ada mereka dalam ekosistem x86.”

Sumber: AMD

Difailkan di bawah: Berita Teknologi, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *