Pendidikan seks yang berakhir dengan Otis dan Maeve bersama-sama akan menjadi pengkhianatan


The pendidikan seksual Musim ketiga cliffhanger telah membuatkan ramai tertanya-tanya jika Maeve (Emma Mackey) dan Otis (Asa Butterfield) akhirnya akan berakhir bersama; Walau bagaimanapun, dengan cakap-cakap bahawa musim 4 mungkin pertunjukan terakhir rancangan itu, pengakhiran untuk pasangan ini akan menjadi pengkhianatan besar. Dengan sebahagian besar pelakon hilang pendidikan seksual Musim keempat, ramai yang meramalkan, akan menjadi musim terakhir rancangan itu. Walau bagaimanapun, ini adalah peluang penulis untuk memberikan watak-watak yang disayangi perpisahan yang sempurna, tetapi mungkin tidak ada masa yang cukup untuk penulis melakukan keadilan terhadap hubungan Otis dan Maeve.

Paparan hari ini

Masa sentiasa menjadi isu untuk Otis dan Maeve. Pada musim pertama, kedua-duanya jatuh cinta antara satu sama lain, tetapi mengambil masa yang lama untuk Maeve menyedari perasaannya, dan Otis cuba meneruskan dengan berkencan dengan Ola. Pada musim kedua, Maeve mengaku perasaannya terhadap Otis, tetapi marah kerana dia menunggu lama untuk memberitahunya. Selepas menghina Maeve yang mabuk di majlisnya, Otis menghantar mel suara Maeve meminta maaf dan mengaku bahawa dia mencintainya. Tetapi dia tidak pernah menerimanya kerana jirannya Isaac telah memadamkannya. Kedua-duanya tidak berada di halaman yang sama sehingga musim ketiga. Otis dan Ruby berpisah apabila dia menyedari dia tidak dapat melepasi Maeve, dan Isaac memberitahu Maeve tentang mel suara. Akhirnya, nampaknya mereka berdua boleh bersama. Tetapi Maeve mendapat peluang untuk belajar di Amerika Syarikat dan terpaksa pergi selepas hanya satu hari perdamaian.

BERKAITAN: Pendidikan Seks Musim 4 Memberi Banyak Harapan kepada Peminat Otis/Rubysatu daripada pendidikan seksualKekuatannya terletak pada pendekatan realistiknya untuk bercerita, tetapi ia menimbulkan persoalan: Adakah Maeve dan Otis bersama-sama akhirnya menjadi pilihan yang berdaya maju? Kemungkinan besar, pasangan itu tidak akan bersenam di dunia nyata, jadi pengakhiran kisah dongeng pasangan dalam siri ini akan mengkhianati realisme yang berfungsi dengan baik dalam hubungan dalam rancangan itu. Walaupun kedua-duanya telah berjalan jauh dan nampaknya menangani isu sambungan masa lalu, mereka masih muda, dan masanya jelas tidak menyebelahi mereka.


Adakah Otis dan Maeve akan kembali bersama dalam Pendidikan Seks Musim 4?

Nampaknya Musim 4 akan memanjangkan isu masa Maeve dan Otis. Ringkasan itu menjelaskan bahawa Maeve akan berkembang maju di Amerika Syarikat, manakala Otis dibiarkan cemas dan bergelut untuk menyesuaikan diri dengan kolej neoliberalnya. Dalam erti kata lain, kedua-dua peranti ini mungkin tidak mempunyai banyak masa skrin bersama-sama, jadi mungkin tiada pembetulan musim ini. Walau bagaimanapun, ini mungkin tindakan terbaik. Emma Mackie berkata dalam temu bual:Mereka bukan satelit di sekeliling satu sama lain. Saya fikir adalah penting untuk menunjukkan bahawa mereka mempunyai kehidupan yang kaya sepenuhnya secara individu. Jika masanya tepat, ia akan berlaku, dan saya fikir itulah yang telah kami capai musim ini” (Seberang rusa). Kehidupan Otis pulang ke rumah bersama Eric dan ibu serta adik perempuannya yang baru, manakala perjalanan Maeve bermula di Amerika Syarikat. Malah Amy, yang menaruh harapan kepada Maeve dan Otis, memberitahu Maeve bahawa dia tidak boleh melepaskan peluang untuk belajar di luar negara untuk seorang lelaki kerana Maeve tidak pernah membenarkannya. Secara keseluruhannya, masuk akal untuk watak mereka bahawa Maeve merebut peluang itu, dan Otis mahu dia pergi.

Walaupun Maeve dan Otis berjaya mendapatkan masa yang betul, masih terdapat sedikit peluang untuk hubungan mereka akan berjaya, memandangkan usia mereka. Jika lakonan itu betul, pendidikan seksual Musim 4 mungkin penamat. Oleh itu, penulis mungkin mempunyai satu musim untuk mengakhiri percintaan Otis dan Maeve, yang mungkin tidak cukup masa. Dan oleh itu, pendidikan seksual Dia mesti terus bermain dengan kekuatannya dan mengikuti cerita yang paling praktikal – Maeve dan Otis mencari kebahagiaan tanpa satu sama lain.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *