Perakam Suara HD iZYREC adalah ringan


jurutera dalam iZYREC Mengeluarkan generasi terbaru syarikat dari Perakam Bunyi Dalam bentuk yang lebih kecil lagi. hanya berat 18 gram Perakam bunyi ringan dilengkapi dengan peranti Bersedia bateri 50 hari dan Mikrofon HD 1536 kbps. Digabungkan dengan teknologi pembatalan hingar AI, rakaman audionya boleh disimpan ke fail 32 GB storan dalaman EMMC Perakam mempunyai fail Julat berkesan 7 meter dengan Rakaman audio.

Perakam Bunyi

Nikmati rakaman berterusan selama 24 jam dan siap sedia sehingga 50 hari dengan bateri 450mAh. Cas perakam suara menggunakan port pengecasan USB-C terbina dalam dan manfaatkan peranti mudah alih ultra nipis yang muat dengan mudah di dalam poket atau dompet anda. Gancu magnet boleh tanggal menyediakan cara yang mudah untuk melekatkannya pada kolar anda atau mana-mana permukaan magnet lain semasa merakam.

Ciri-ciri iZYREC

Perakam suara ringan

“Audio mencatat detik-detik berharga dalam hidup. Masalahnya ialah orang hanya mengingati satu pertiga daripada apa yang mereka dengar. Kami fikir ia sepatutnya mudah untuk menangkap detik-detik ini pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda mahu. Walaupun kebanyakan telefon pintar boleh merakam audio, panggilan masuk yang tidak dijangka Atau menolak pemberitahuan sering mengganggu proses, dan kualiti bunyi secara amnya tidak berkualiti. Ringkasnya, telefon pintar tidak direka untuk menjadi perakam suara digital.”

Dengan mengandaikan bahawa fail iZYREC Kempen pembiayaan telah berjaya meningkatkan sasaran ikrar dan pengisian pembayaran berjalan lancar, dan penghantaran ke seluruh dunia dijangka sekitar November 2022. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang projek Perakam Suara Mikro iZYREC, mainkan video promosi di bawah. Ikrar awal kini tersedia untuk projek baharu dari sekitar $79 atau £70 (Mengikut kadar pertukaran semasa).

“Perakam Suara Profesional iZYREC yang sangat padat dan mudah alih memperkasakan keupayaan rakaman anda, membolehkan anda menangkap bunyi jernih pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja, dengan pembatalan hingar yang lebih baik, hayat bateri yang sangat panjang dan memori yang banyak”

“Peningkatan ini membawa prestasi perakam iZYREC ke tahap seterusnya dengan tetapan rakaman tersuai untuk kesan audio yang optimum. Anda boleh memilih untuk merakam memo, temu bual, mesyuarat atau kuliah dengan pembatalan hingar AI 512kbps atau memilih untuk merakam muzik dan menyalin audio yang ditranskripsikan. Sandarkan video kepada audio asal pada tahap DVD. Pembatalan hingar AI atau tidak adalah mengikut budi bicara anda dengan tetapan dalam apl yang mudah.”

Untuk senarai lengkap semua ikrar yang tersedia, matlamat lanjutan, media tambahan dan spesifikasi terperinci untuk perakam audio mini, pergi ke halaman kempen crowdfunding rasmi iZYREC dengan mengklik pautan di bawah.

Sumber: Indiegogo

Difailkan di bawah: Berita Alat, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *