Peringatan Tawaran: Palam Dinding Wayarles Pintar


Hanya peringatan ringkas kepada pembaca kami tentang tawaran hebat pada Wireless Wall Tap Smart Plug di Geeky Gadgets Deals minggu ini, anda boleh menjimatkan 27% daripada harga biasa.

Palam Pintar Ketik Dinding Wayarles boleh didapati di Kedai Tawaran kami dengan harga hanya $28.99 dan biasanya dijual pada harga $39.99.

Kembangkan ruang kediaman anda dan tingkatkan kecekapan dengan palam pintar yang diperakui ETL ini. Palam pintar ini berfungsi dengan mana-mana peranti serasi yang anda miliki, termasuk Amazon Alexa dan Google Assistant. Ia mempunyai 4 port standard dan 4 USB yang membolehkan pengecasan pantas berbilang peranti, secara berasingan atau serentak. Anda juga boleh menjadualkan masa pengecasan dengan pemasa terbina dalam supaya anda boleh menggunakan port pada masa yang berbeza sepanjang hari.

  • pemanjang alur keluar. Ia mempunyai 4 saluran keluar AC dengan perlindungan 900 joule
  • Penghantaran. Ia mempunyai 4 port USB untuk mengecas peranti anda
  • Perintah suara. Gunakan arahan suara mudah untuk mengawal jalur kuasa pintar anda
  • alat kawalan jauh. Ia memberi anda keupayaan untuk mengawal peranti walaupun anda berada jauh
  • pemasa / jadual. Buat jadual/pemasa untuk menghidupkan/mematikan palam pada masa tertentu untuk mengawal perkakas secara automatik
  • Kongsi dengan seisi keluarga. Pantau peralatan rumah pada bila-bila masa dan di mana sahaja bersama keluarga anda

Anda boleh mengetahui lebih banyak butiran tentang tawaran hebat ini pada Palam Pintar Ketik Dinding Wayarles di Kedai Tawaran kami di pautan di bawah.

Dapatkan tawaran ini>

Difailkan Di Bawah: Tawaran
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *