Permainan awan Google Stadia ditutup


Sepanjang 12 bulan yang lalu, ia kelihatan agak suram untuk perkhidmatan permainan awan Stadia Google, yang telah bergelut untuk memenangi hati pemain sejak dilancarkan pada 2019. Hari ini Google telah meletakkan paku terakhir dalam kerandanya dan Mengenai penutupan perkhidmatan permainan awan Stadia akan jadi Pengeluaran bayaran balik Bagi pemain yang telah membeli perkakasan dan permainan di Perkhidmatan.

Bayaran balik

Google akan menutup Stadia secara rasmi pada awal tahun depan pada 18 Januari 2023 Dia menjanjikan wang kembali kepada pemain yang membeli konsol dan permainan serta pengembangan, kandungan bonus dan kandungan bonus. Oleh itu, jika anda pernah membeli apa-apa yang berkaitan dengan Stadia, ia pasti berbaloi untuk menghubungi Google untuk mendapatkan bayaran balik yang perlu diselesaikan pada pertengahan Januari mengikut siaran akhbar. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara meminta bayaran balik, pergi ke pentadbir Pusat Bantuan.

Google Stadia ditutup

“Beberapa tahun yang lalu, kami juga melancarkan perkhidmatan permainan pengguna, Stadia. Walaupun pendekatan Stadia terhadap penstriman permainan pengguna dibina di atas asas teknologi yang kukuh, ia tidak mendapat tarikan dengan pengguna seperti yang kami jangkakan, jadi kami membuat kesukaran keputusan untuk mula meninggalkan Stadia.”

“Kami berterima kasih kepada pemain Stadia yang berdedikasi yang telah bersama kami sejak awal. Kami akan membayar balik semua pembelian peranti Stadia yang dibuat melalui Google Store, dan semua pembelian kandungan permainan dan alat tambah yang dibuat melalui Gedung Stadia. Pemain akan meneruskan untuk mengakses dan bermain pustaka permainan mereka sehingga 18 Januari 2023 supaya mereka boleh melengkapkan sesi permainan terakhir mereka. Kami menjangkakan kebanyakan bayaran balik akan diselesaikan menjelang pertengahan Januari 2023.”

“Platform teknologi teras yang menguatkan Stadia telah ditunjukkan secara berskala dan melangkaui permainan. Kami melihat peluang yang jelas untuk menggunakan teknologi ini merentas bahagian lain Google seperti YouTube, Google Play dan usaha realiti tambahan (AR) — serta menjadikannya tersedia untuk rakan kongsi industri kami, yang sejajar dengan tempat di mana kami melihat masa depan permainan. Kami kekal komited terhadap permainan dan akan terus melabur dalam alatan, teknologi dan platform baharu yang memajukan kejayaan pembangun, rakan kongsi industri, awan pelanggan, dan pencipta.”

Sumber: Google

Difailkan di bawah: Berita Permainan, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *