pikaheraneun! Apple ngaleupaskeun apdet ios pikeun iPhone 5s



jakarta

Henteu ngan ios 16.3, Apple ogé ngarilis ios 12.5.7 sareng ios 15.7.3 apdet. Duanana apdet kanggo iPhones heubeul.

Salah sahiji alat anu kéngingkeun pembaruan nyaéta iPhone 5s. Telepon ieu dikaluarkeun ku Apple dina Séptémber 2012, anu umurna ampir sapuluh taun.

Ieu tangtu endah! Naon deui, tingali dina eunteung dina telepon Android, sumawona alat anu umurna 9 taun, sareng sakapeung telepon anu umurna langkung ti 2 taun sareng henteu deui nampi apdet kaamanan.

ios 12.5.7 Daptar Alat cocog

  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Tambih Deui
  • ipad hawa
  • ipad mini 2
  • ipad mini 3
    iPod touch 6

ios 15.5.7 Daptar Alat cocog

  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Ditambah
  • iphone 7
  • iPhone 7 Tambih Deui
  • iPhone
  • ipad mini 4
  • ipad hawa 2

Butuh apdet?

Pembaruan ios 12.5.7 sareng ios 15.7.3 alamat sababaraha bug sareng patch kaamanan Webkit anu aya dina ios 16.

Kaca kaamanan resmi iOS 15.7.3 / iPadOS 15.7.3 daptar lima perbaikan anyar (dibandingkeun sareng 13 dina ios 16.3) — perbaikan ieu kalebet Kernel Apps, Email, Maps, sareng Screen Time.

Halaman kaamanan ios 12.5.7 daptar ngan ukur hiji perbaikan — CVE-2022-42856 — tapi éta mangrupikeun patch enol dinten kritis pikeun kerentanan dina Webkit (mesin tukangeun Safari) anu diwanohkeun dina ios 16.1 dina bulan Désémber. . 2.

Éta pisan sababna naha eta disarankeun yén anjeun ngamutahirkeun ka ios 12.5.7 jeung ios 15.7.3 pas mungkin.

kumaha carana ngapdet

Sateuacan Anjeun ngawitan, nyadangkeun iPhone anjeun ka iCloud, Finder on MacOS, atawa iTunes on Windows.

  1. Buka aplikasi Setélan dina iPhone atanapi iPad anjeun
  2. Pindah ka “Umum”
  3. Pilih “Software Update”
  4. Pilih “Unduh sareng Pasang” nalika “ios 15.7.3” atanapi “ios 12.5.7” sayogi

Tonton videona”Ieu daptar iPhones anu meunang iOS 16
[Gambas:Video 20detik]

(Afrika/Afrika)



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *