Pivo Equestrian Edition menampilkan penjejakan kuda


Minggu ini, Pivo mengumumkan pelancaran versi baharunya Sistem Pemasangan Kamera Telefon Mudah Alih 360 Darjah Direka khusus untuk ekuestrianisme. The Edisi Berkuda Bivo Kini tersedia untuk membeli pada diskaun masa terhad sebanyak $400, menjimatkan $80 daripada harga runcit yang disyorkan $480. Pakej ini termasuk Pivo Pod, Tripod, Smart Mount, Wireless Mic, Tripod Weight, Travel Case Premium dan Remote Control. Bersama-sama dengan apl kamera dalam bentuk Pivo +, Pivo Play, Pivo cast dan penjejakan Premium.

Edisi Ekuestrian Pivo baharu menampilkan putaran yang lebih pantas, penggearan 6-kelajuan, pengesanan kuda dan rangkaian aplikasi berkuasa, Pivo Pod ialah pemegang telefon pintar berkuasa AI terbaik di dunia dan alat penjejakan prestasi yang boleh dipercayai untuk penunggang kuda.

Edisi Berkuda Bivo

“Dengan penjejakan kuda pintar dan putaran 360 darjah yang lebih pantas, Pivo Pod memastikan anda sentiasa berada dalam bingkai, menjejaki setiap rentak dan pergerakan supaya anda boleh menganalisis keseluruhan rutin anda dalam semua kegemilangannya. Pivo Pod hanya mengambil masa 4 saat untuk disiapkan putaran penuh. Itu cukup pantas untuk bersaing dengan anda dan kuda anda — Supaya setiap bahagian amalan anda mudah ditangkap. Dan dengan perisian penjejakan yang dipercayai Pivo, ia seperti mempunyai jurulatih peribadi untuk mengikuti setiap langkah anda.”

Himpunan Pivo Ekuestrian

“Buat panggilan video semasa anda menunggang dengan Pivo Pod. Penjejakan kuda memastikan anda berada dalam bingkai semasa anda pergi, jadi jurulatih anda boleh menonton dan memberi maklum balas masa nyata semasa pelajaran jauh. Smart Capture secara automatik mengambil gambar anda semasa anda menunggang . Ini bermakna anda tidak perlu meminta rakan anda untuk mengambil gambar.” Atau imbas video dengan teliti untuk mengambil tangkapan skrin. Letakkan Pivo anda ke dalam mod foto dan gunakan arahan suara, gerak isyarat atau alat kawalan jauh untuk mengendalikan kamera.”

Sumber: PE

Difailkan di bawah: Berita Kamera, Berita Teratas
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *