Pixel 7 Pro dan 6a tiada daripada kertas dinding langsung Horizon


Untuk Pixel 7 dan 7 Pro, Google memperkenalkan set kertas dinding baharu “Feathers”, tetapi ia turut mengalih keluar kertas dinding langsung “Horizon” atas sebab tertentu.

Bermula dengan Pixel dan Pixel XL 2016 sebagai sebahagian daripada siri “Live Earth”, Horizon – “Lihat ufuk. Matahari terbit semasa telefon anda mengecas, terbenam bersama penggunaan bateri” – dengan bijak berfungsi sebagai penunjuk bateri sekeliling , juga memberi orang latar belakang yang tidak stabil.

Pixel 4 dan 4 XL mula membenarkan anda mengakses dan menetapkan kertas dinding langsung daripada generasi terdahulu, tetapi sesuatu telah berubah dengan Pixel 6a. Semua kertas dinding sebelumnya berada dalam “Living Universe” kecuali Horizon, dan ketiadaan ini berterusan pada Pixel 7 dan 7 Pro. Tersedia hari ini di bawah:

Pandangan mata burung, Taman Negara Zion Terbang di atas Monument Valley
Terangi jalan, Schwyz Kebakaran tersembunyi, Gunung Vesuvius
Pasir putih, gurun Sonoran Sedikit garam, salar de Uyuni
Pelayaran tropika, Malolo Barrier Reef Dunia datang kepada anda
marmar yang cantik Taman Negara Arches, Moab, Utah
tembakan bulan Taman, Kent, UK
siluet bandar, new york, Half Dome, Taman Negara Yosemite, California
siluet bandar, san francisco Pantheon, Rom, Itali
Berkelah di awan, Hawaii Shinjuku, Tokyo, Jepun
Pantai Tenang, Lagos Pantai Whitehaven, Queensland, Australia

Perbandingan antara Pixel 6 Pro dan Pixel 7

Sayang sekali Google tidak memulihkan Horizon kerana ia agak klasik. Pada masa yang sama, syarikat akan melakukan yang terbaik untuk membawa Garis Masa Aurora daripada koleksi asal:

Aurora Timelapse, latar belakang yang akan berada pada setiap telefon Pixel di luar kotak, menggunakan lokasi semasa, masa dan keadaan cuaca anda untuk mencipta landskap warna yang tepat tetapi kaya yang bertindak balas secara dinamik kepada lokasi anda. Mengarang kertas dinding ini memerlukan banyak kerja keras, kerana kami ingin memastikan ufuk akan sejajar dengan panel belakang telefon dengan sempurna.

“Eclipse” Pixel 4a ialah calon lain yang layak.

Tambahan lain yang Google tawarkan ialah “Nature swept” – muat turun di sini – daripada Pixel 6a. Kami mendapati set 12 imej kabur ini merupakan pameran terbaik mutlak bahan Warna Dinamik Anda, dan ia benar-benar berguna sebagai set bersebelahan maya:

Kanta komuniti, budaya dipilih susun, seni dan budaya google, landskap, tekstur, kehidupan, bumi, lanskap bandar, warna pepejal.

Lagi tentang Pixel 7:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *