Poto: Potrét Kopka Azmiadi tepang jeung Kasad Dudung, langsung diangkat jadi rongkah



Salasa (24/1) kamari, Azmiadi napak ka markas Jakarta. Babinza anu gedé haté dijadwalkeun pikeun nyanghareupan Kassad Dudon. Ieu sanés pertama kalina Azmiadi dikagumi. Saméméhna, tindakanna pikeun ngaréngsékeun kamacétan patalimarga di Jalan Otto Iskandardinata Samarinda, Propinsi Kalimantan Timur ogé dilélér ku Walikota Samarinda Dandin.

Instagram @kodim0901samarinda © 2023 Merdeka.com





Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *