PROSE Technologies komited untuk melabur $20 juta di India pada 2023


PROSE Technologies India mengumumkan pada hari Isnin bahawa ia akan melabur kira-kira $20 juta di India pada 2023. Pelaburan ini akan menjadi sebahagian daripada inisiatif “Buat di India” syarikat. Di bawah skim itu, PROSE Technologies akan mengkaji untuk membangunkan beberapa jenis peralatan yang akan diperlukan oleh syarikat telekomunikasi di India. Produk seperti antena gelombang mikro, antena stesen pangkalan, penapis 4G/5G, penyelesaian lokasi, produk DAS Aktif dan radio O-RAN.

PROSE berkata semua produk ini akan dikeluarkan di kemudahan Pune syarikat. Kemudahan pembuatan Pune di Prose menggaji seramai 1,400 orang. Dengan pelaburan ini, syarikat itu mahu menggandakan kapasiti pengeluarannya.

Jaideep Redkar, Presiden PROSE Technologies, menyatakan: “Kami komited untuk ‘Make in India’ dan sudah pun mengeluarkan beberapa barisan pengeluaran dompet wayarles kami di kilang kami di Pune, termasuk antena stesen pangkalan yang penting untuk optik RAN. Ini adalah selaras dengan misi syarikat untuk dihubungkan setiap hari sambil mematuhi piawaian tertinggi kualiti dan teknologi alam sekitar. Kami percaya bahawa India akan menjadi pangkalan global untuk pembuatan dan kami ingin berkembang hampir dua kali ganda dalam tempoh dua hingga tiga tahun akan datang daripada syarikat kami tahap semasa di India.”

PROSE Technologies ialah salah satu peserta utama dalam Kongres Mudah Alih India (IMC) 2022 yang diadakan baru-baru ini, mempamerkan penyelesaian DAS aktif terbaharunya. Penyelesaian itu bertujuan untuk membantu pengendali telekomunikasi meningkatkan ketersambungan dalaman rangkaian 5G. Syarikat itu sudah mempunyai ramai pelanggan di India, termasuk syarikat telekomunikasi utama. Syarikat itu juga mempunyai pelbagai penyelesaian dalaman untuk kereta api bawah tanah, lapangan terbang dan hartanah besar lain.

PROSE Technologies komited untuk membawa India ke dunia. Dengan kapasiti sedia ada, ia dapat memenuhi permintaan pasaran India dan eksport ke Amerika Syarikat. Syarikat itu telah membuat rancangan yang ketat untuk dua tahun akan datang dan merancang untuk menjadikan India sebagai hab bekalan untuk rantau Asia Pasifik.

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *