Razer mungkin memenangi internet dengan telinga yang boleh ditukar ganti pada set kepala baharunya — oh, ia juga mempunyai konsol permainan mudah alih


RazerCon 2022 akan ditutup hari ini dengan ucaptama pada perayaan tahunan ketiga budaya permainan Razer yang menampilkan beberapa perkakasan terkini daripada gergasi permainan itu. Konsol mudah alih Razer Edge 5G akan menjadi acara kemuncak bagi sesetengah orang; Walau bagaimanapun, set kepala Razer Kraken Kitty V2 Pro yang dikemas kini dengan telinga boleh tukar baharu akan mencuri perhatian orang lain.

Kedua-dua produk ini sesuai untuk acara siaran langsung yang sedang berlangsung yang turut menampilkan ramai tetamu istimewa, persembahan muzik dan banyak pilihan hadiah berkaitan permainan. Walau bagaimanapun, kami akan berpegang kepada produk baharu. Berikut adalah pandangan yang lebih dekat tentang apa yang didedahkan oleh Razer.

Razer Kraken Kitty V2 Pro

(Kredit imej: Razer)

Janganlah kita menipu diri sendiri. Set kepala Razer Kraken Kitty V2 Pro dengan telinga boleh tukar baharunya adalah bintang sebenar rancangan itu. Headset Berwayar Chroma RGB mengambil perkara yang digemari peminat tentang yang asal dan memberikan pengguna beruang dan telinga arnab di dalam kotak bersama-sama telinga kucing yang memberikan nama set kepala itu. Telinga mudah ditukar, dan sudah tentu pencahayaan RGB di telinga dan fon telinga boleh disesuaikan untuk bertindak balas kepada emosi, makluman dan banyak lagi. Ini akan menjadi satu lagi kejayaan besar dengan strim.

Ia lebih daripada sekadar penampilan yang menyeronokkan. Kraken Kitty V2 Pro menampilkan mikrofon kardioid Razer HyperClear yang boleh ditanggalkan dan pemacu Razer TriForce 50mm dengan sokongan bunyi sekeliling digital 7.1. Tali fabrik hibrid dan pad kulit di sekeliling telinga memberikan pengasingan bunyi yang padu dan harus memastikan anda terkurung dengan selesa semasa bermain permainan selama berjam-jam.

Razer Kraken Kitty V2 Pro

(Kredit imej: Razer)

Razer Kraken Kitty V2 Pro akan tersedia untuk pra-pesanan pada suku keempat 2022 (mungkin pada bulan depan) dan akan bermula pada $199.99.

Konsol Permainan Mudah Alih Razer Edge

Permainan mudah alih Razer Edge 5G

(Kredit imej: Razer)

Permainan mudah alih sedang berehat sebentar. Lihatlah kejayaan berterusan Nintendo Switch dan Nintendo Switch OLED Pada tahun kelima pasaran konsol, manakala permukaan wap Ia telah menerima banyak perhatian dan pujian sejak dilancarkan awal tahun ini. Kini, kami mempunyai gelombang baharu peranti mudah alih yang memfokuskan pada permainan awan yang akan tiba pada musim luruh ini. The Logitech G Cloud Ia telah diumumkan bulan lepas, dan walaupun kami agak ragu-ragu berdasarkan tanda harga $349 dan spesifikasi pertengahan, ia boleh menjadi ujian menarik tentang betapa pentingnya perkakasan untuk permainan mudah alih di awan.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *