Redmi Pad mungkin akan dilancarkan bulan depan di India


Kami telah membuat liputan mengenai beberapa laporan mengenai tablet Xiaomi yang akan datang daripada sub-jenama terkenalnya sejak beberapa minggu lalu. Kemungkinan tarikh pelancaran Redmi Pad baharu di pasaran India telah didedahkan melalui kebocoran baharu.

Maklumat itu telah disiarkan oleh syarikat dumper terkemuka Mukul Sharma dan disiarkan di Twitter. Gergasi teknologi China itu merancang untuk memperkenalkan tablet baharu itu awal bulan depan, menurut senarai barangan Twitter. Redmi Pad seterusnya dikatakan akan membuat debut rasminya di India pada minggu pertama Oktober 2022. Tanpa memberikan sebarang maklumat lanjut tentang tablet itu, dia hanya mengesahkan bahawa model tertentu ini adalah model murah.

Ciri dan Spesifikasi Redmi Pad

Mengikut apa yang sedia diketahui, pengeluar telefon pintar China itu berhasrat untuk mempersembahkan Redmi Pad dengan panel LCD 11 inci dengan resolusi 2K. Alat ini dikuasakan oleh cip MediaTek serba baharu dengan nombor model MT8781, yang sepatutnya berfungsi sama seperti Helio G99 SoC. Pek bateri 7800mAh besar yang menyokong pengecasan pantas 22.5W menguatkan tablet baharu itu. Varian storan 3GB + 64GB dan storan 4GB + 64GB telefon pintar ini dijadualkan akan tersedia pada pelancaran. Selain itu, peranti itu dijangka akan dihantar dengan kulit MIUI 3 tersuai berdasarkan sistem pengendalian Android 12. Menurut laporan, ia akan muncul dalam tiga warna juga, termasuk Graphite Grey, Moonlight Silver dan Mint Green.

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *