Ring Spotlight Cam Pro didedahkan, ia sepenuhnya tanpa wayar dengan ciri penjejakan lanjutan


Jika anda ingin meningkatkan keselamatan rumah anda, Ring Spotlight Cam Pro kelihatan seperti pilihan yang menarik. Membungkus reka bentuk wayarles sepenuhnya dengan semua perisian penjejakan yang anda perlukan, ia kelihatan sesuai untuk rangkaian keselamatan rumah. Ia mempunyai pengesanan gerakan 3D terima kasih kepada radar yang disertakan yang membantu ciri “Pandangan Mata Burung” syarikat. Ciri ini menunjukkan gambar rajah gambar dalam gambar yang menunjukkan kedua-dua laluan gerakan dan titik kelabu yang menyala supaya anda boleh melihat di mana peristiwa animasi yang menimbulkannya bermula.

Bahagian terbaik tentang keseluruhan pakej ini ialah ini adalah kali pertama ciri ini tersedia dalam pakej tanpa wayar sepenuhnya. Laluan yang diberikan melalui Pandangan Mata Burung boleh menunjukkan kepada anda dengan tepat ke mana sesuatu telah pergi dari dan ke, walaupun semasa ia tidak didaftarkan, dan anda kemudian boleh menyemak peristiwa ini selepas fakta selagi anda mempunyai langganan Ring Protect.

Ciri baharu yang dipanggil Bird’s Eye Zones membina n Bird’s Eye View, di mana anda boleh memilih bahagian tertentu rumah anda untuk menyesuaikan makluman anda. Ciri ini membolehkan anda menggunakan peta udara, serupa dengan Pandangan Mata Burung, untuk menetapkan zon pengesanan gerakan anda di sekitar halaman, taman atau jalan masuk anda.

Selain itu, Ring Spotlight Cam Pro mempunyai semua ciri lain yang anda tahu dan suka daripada Ring. Ini termasuk Ceramah Dua Hala, Penglihatan Malam Warna, Pandangan Langsung dan Siren Keselamatan. Ia mempunyai reka bentuk yang sama sekali baharu dan kelihatan seperti kamera keselamatan biasa. Ia tidak mencolok atau elegan, tetapi anda tidak benar-benar mahukan perkara seperti itu untuk peranti keselamatan rumah.

Ring Spotlight Cam Pro boleh dikuasakan oleh bateri, panel solar, atau malah hanya dengan menyambungkannya. Anda boleh prapesan bateri dan model tambahan pada harga $229.99, manakala model panel solar berharga $249.99.

Denyar Kamera Lampu Sorot Tanpa Wayar

Denyar Kamera Lampu Sorot Tanpa Wayar

Pada masa yang sama, Amazon turut mengumumkan Blink Mini Pan Tilt Mount dan Blink Wired Floodlight Camera. Kedua-dua peranti adalah sistem yang berbeza dan tidak boleh dijalankan dengan Ring – cukup aneh. Kamera Blink ialah kamera pepejal yang boleh digunakan dalam keselamatan rumah untuk pengesanan gerakan dan boleh memberikan sehingga 2,600 lumen pencahayaan LED. Terdapat juga paparan langsung 1080p dan audio dua hala. Dengan langganan Blink, anda boleh menyimpan video dan foto anda dalam awan.

Bagi Blink Mini Pan Tilt Mount, ia adalah tambahan kepada Blink Mini yang membolehkan anda menggerakkan Blink Mini dari jauh ke atas, bawah, kiri dan kanan. Penyangga boleh ditambah jika anda sudah memiliki Blink Mini melalui USB mikro, dan anda boleh meletakkannya di mana-mana permukaan.

Kamera Floodlight Berwayar Blink akan datang ke AS dengan harga $99.99 dalam beberapa bulan akan datang. Blink Mini Pan Tilt Mount tersedia untuk prapesanan hari ini di AS dan Kanada sebagai satu bundle dengan harga $59.99, atau sebagai satu bundle hanya dengan harga $29.99.Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *