Samsung menambah ikon Android 13 dalam versi beta terkini


Dengan keluaran rasmi kelihatan seperti ia akan tiba dalam masa yang tidak lama lagi, Samsung telah mengeluarkan binaan beta ketiga bagi Android 13 yang menambah baik animasi, menambah sokongan untuk ikon bertema dan banyak lagi.

Android 13 beta terbaharu Samsung dalam Galaxy S22 dilancarkan di AS dan beberapa wilayah lain hari ini, dan ia mempunyai nombor binaan yang berakhir dengan ZVI9. Kemas kini mempunyai berat lebih daripada 1GB.

apa yang baru? Dalam changelog rasmi Samsung, terdapat senarai tweak dan pembetulan pepijat.

Apl Galeri mendapat paparan ‘Pertunjukan Slaid Imersif’ Stories yang diubah suai, yang dijana secara automatik oleh apl daripada foto yang telah anda ambil. Terdapat juga widget galeri baharu untuk skrin utama.

Satu lagi perubahan ketara disertakan dengan tetapan kertas dinding, di mana anda kini boleh menukar kertas dinding skrin kunci daripada Kunci skrin, hanya dengan menekan lama. Berkaitan dengan itu, Samsung juga telah menggunakan sokongan Android 13 untuk ikon bertema pada apl pihak ketiga, dengan apl Google terpilih, apl pihak pertama daripada Samsung dan apl pihak ketiga yang menyokong seperti WhatsApp, Telegram dan banyak lagi. Sebelum ini, Samsung hanya menyokong ikon bertema dalam aplikasinya sendiri.

Perkara lain yang mungkin anda perhatikan dalam kemas kini ini ialah animasi yang lebih baik secara umum. Keluaran Android 13 terbaru Samsung menangani isu animasi seperti ketinggalan minimum apabila kembali ke skrin utama, serta beberapa animasi yang mengganggu folder tertutup pada skrin utama. Dalam ujian terhad kami, ia berasa lebih cepat dan lebih pantas.

Samsung juga telah mengeluarkan versi beta Android 13 pada Galaxy S21, dan kemungkinan besar akan membawa kemas kini kepada peranti boleh lipat pada satu ketika.

Lagi tentang Android 13:

FTC: Kami menggunakan pautan ahli gabungan untuk memperoleh pendapatan. lebih.


Lihat 9to5Google di YouTube untuk berita lanjut:



Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *