Samsung One UI 5 menawarkan lebih banyak penyesuaian


Kami sebelum ini mendengar bahawa Samsung One UI 5 akan dilancarkan bulan ini dan kini Samsung telah mendedahkan butiran tipikal mengenai perisian tersebut.

Samsung One UI 5 akan membawa lebih banyak penyesuaian pada peranti Galaxynya, akan ada skrin kunci yang dikemas kini dan banyak lagi.

One UI 5 ialah pengalaman mudah alih Samsung yang paling diperibadikan setakat ini, dan ia direka untuk memberi orang lebih banyak pilihan untuk menyesuaikan peranti mereka dengan tepat seperti yang mereka mahu – dan ia bermula dengan komunikasi.

Panggilan teks Bixby baharu1 Ciri ini membolehkan pengguna berkomunikasi dengan cara yang paling mudah untuk mereka. Dengan Panggilan Teks Bixby, anda boleh menjawab panggilan telefon hanya dengan menaip mesej. Platform Bixby pintar Samsung menukar teks kepada suara dan berkongsi terus dengan pemanggil dalam talian untuk anda, dan menunjukkan kepada anda apa yang pemanggil itu katakan dengan menukar suara mereka kepada teks. Ciri ini sesuai untuk saat-saat anda perlu berkomunikasi tetapi tidak semestinya dapat didengari, seperti semasa anda berada di dalam kereta api yang sesak atau di konsert yang lantang. Dengan ciri ini, anda boleh menjawab panggilan anda dalam mana-mana persekitaran tanpa mengganggu anda atau kehilangan sebarang rentak.

Samsung One UI 5 akan dikeluarkan sebelum penghujung Oktober, anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai perisian tersebut pada pautan di bawah.

Sumbernya ialah Samsung

Difailkan Di Bawah: Berita Android, Berita Mudah Alih
pendedahan: Beberapa artikel kami termasuk pautan gabungan. Jika anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan ini, Alat Geeky mungkin mendapat komisen ahli gabungan. Ketahui lebih lanjut.

Tawaran Alat Geeky Terkini

Source link

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *